Todt, Monaco GP'ye Katılacak

yazar:

kategori:

Jean Todt Ferrari Formula 1 takımı ile sürekli çalışma halinde olmayacağını ancak yine de Formula 1 padoklarına uzak kalmayacağını söyledi.

1993-2007 dönemleri arasında Maranello kökenli takımın başında bulunan Fransız, Ferrari’deki görevini Stefano Domenicali’ye devretmiş ve geçtiğimiz günlerde CEO’luktan da ayrıldığını duyurmuştu.

Todt, Bahreyn ve Malezya GP’lerine gelmişti ancak İspanya GP’ye gelmeyeceğini doğruladı.

San Marino’da Spor Ödülleri Töreni’nde konuşan Todt "Monaca’da döneceğim, daha öncesinde değil." dedi.


Yorumlar

  1. ali veli ağzına sağlık kardeş çok objettif davranmışsın destekliyorum kardeşim ferrari neden bu adamı destekliyor anlamadım f1 in içine etti ama neyse…

  2. Acaba mosley'e tam destek vermenin sebebi ne?Mesyö todt,hayırdır o yaşlı bunağın bulanık kafasıyla itiraflar zincirinden mi korkuyorsun?Yoksa başka! şeylermi var?Her takım az çok bi kınama gösterdi ama kırmızılılar hala destekliyor!Garip,haaa 2009 da ayrılmayı düşünüyor yokya,birazdaha kal gel etme!Bakın bu güne kadar bu avrupada daha hakkında kesin delil olmadan,söylenti de bile siyasetcisi,yöneticisi,politikacısı hemen istifa edip soruşturmanın önünü açar.ve sonucuna da katlanır.Bu bunak sanki biraz bizim siyasiler gibi,o koltuk hoşuna gitti,gitmem de gitmem diyor.Yalnız sonra çok pis kokular çıkıyor bu soruşturmaların altından.Bu da böyle bişey olmasın sakın,yoksa ben gidersem sizide peşime takarım mı diyor malum kişilere?NE DERSİN ŞENER SALİH?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir