Petrov: "Gerçekten Podyuma Çıkabilirdim"

yazar:

kategori:

Renault, Cumartesi günü iki aracını da son 10’a sokmayı başardı ve Pazar günü için umutluydu.

Petrov: “Bugün şartlar ilk turun ardından çok zor bir hale gelmişti. Yarışı durdurmak doğru karardı. Hiç tutunma yoktu ve araç her yerde kızaklıyordu. Yeniden başladığımızda yerimizden en fazlasını elde etmeye çalıştık. 4. idim. Çünkü kırmızı bayrak öncesinde lastiklerimi değiştirmeme kararı vermiştim. Ondan sonra iyi bir sıra için mücadele ediyordum.”

“Bir taraftan 10. başlayıp 5. bitirmek iyi ama diğer taraftan bugün podyumda bitirebileceğimizi düşünüyorum. Bu ekstra puanları hoş karşılıyorum ve birkaç zor yarışın ardından geri döndüğümüzü düşünüyorum. Bu hafta sonu ortaya koydukları çalışma için takıma teşekkür ediyorum”

Yarış için yağmur ayarlarını benimseyen takım arkadaşı Heidfeld ise talihsiz bir şekilde yarış dışı kaldı ve Kanada’dan puansız ayrıldı.

Heidfeld: “Doğal olarak benim için asıl hayal kırıklığı, yarışı tamamlayamamamdır. Kamui’nin arkasındaydım ve bir şey oldu. Birden yavaşladı ve ona arkadan çarptım; böylece ön kanadım düştü ve pist dışına çıktım”

“5. sıradaydım ve iyi puanlar alacaktım. Bu yüzden dünkü sağlam sıralama seansının ardından bugün daha fazlasını alamamak hayal kırıklığı yaratıyor. Bugün tahmin edilemeyen yarışlardan biriydi ve bu şartlarda elimden geldiğince iyi bir şekilde sürmem gerekiyordu. Şimdi ise takım adına daha fazla puanlar almayı umduğum Valensiya’yı dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. Nick`e yazik oldu, Petrov da bu sezon kendini aştı valla 🙂

  2. nick e cok yazik oldu kendisi ve takimi icin iyi puanlara dogru gidiyordu ozellikle de eric boullier nin 'cumartesi siralamalarda yavas kaliyor' yorumundan sonra cok iyi olacakti umarim takim bu kazayi anlayisla karsilar ayrica nick in gecirdigi kaza hic de hafife alinacak bir kaza degildi ucuz atlatti gecmis olsun

  3. nick e cok yazik oldu kendisi ve takimi icin iyi puanlara dogru gidiyordu ozellikle de eric boullier nin 'cumartesi siralamalarda yavas kaliyor' yorumundan sonra cok iyi olacakti umarim takim bu kazayi anlayisla karsilar ayrica nick in gecirdigi kaza hic de hafife alinacak bir kaza degildi ucuz atlatti gecmis olsun

  4. Elinden geleni yaptın sen Petrov eskiden olsa böyle havalarda bariyerlerde görürdük. Nicke yazık oldu iki araba ile güçlü puanlar alıp Mercedesle arayı biraz daha açabilirdik. Monocoda pet yarış dısı 6 cı giderken malezyada 5 giderken yarış dısı vede bunların hiç biri pilotaj hatası değil.

  5. Elinden geleni yaptın sen Petrov eskiden olsa böyle havalarda bariyerlerde görürdük. Nicke yazık oldu iki araba ile güçlü puanlar alıp Mercedesle arayı biraz daha açabilirdik. Monocoda pet yarış dısı 6 cı giderken malezyada 5 giderken yarış dısı vede bunların hiç biri pilotaj hatası değil.

  6. renault anormal şekilde yavaştı önündeki takımlara karşı zaten petrov'un mutlu mutlu oturması lazım

  7. fazla abartma derim sevgili petrov. alışık olmadığın için sana öyle geliyor. iyi sonuç alan herkes yarışı kazanırdım yok podyuma çıkardım diyor.

  8. Hepinizde podyumdaydınız zaten…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir