Massa Altıncılıktan Memnun Değil

yazar:

kategori:

Massa “Potansiyelimize bakarsak bu altıncılıktan pek memnun olamam. Podyumda olma ve galibiyet verme şansım Karthikeyan’ı geçmeye çalışırken yalan oldu. Kuru çizgide çok yavaş gidiyordu ancak onu ıslak zeminde geçmeye çalışırken gaza bastı ve ben aracımın kontrolünü kaybederek duvara vurdum.”

“Diğer güvenlik aracı sayesinde grubu yakaladım ve bir kaç aracı geçerek 6. olabildim. Kızgın olduğumu inkar etmenin bir anlamı yok.  İyi bir sıralama sonucu elde ettik. Kırmızı bayraklara kadar ilk 3’te yer aldık. Ardından olanlarla her şey bitti.”

“Aracın hem aşırı yağmur hem geçiş hem de kuru zemin lastiklerle performansı iyiydi. Ancak geçiş lastikleriyle biraz zorlandık.”

“Artık rekabetçi olabileceğimiz Valencia’ya gidiyoruz. ORada orta sert lastikler olacak ve ne tür yol tutuşu olacağını göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    massa sen elinden geleni yaptın.seni son turda kobayashi'yi geçmenle birlikte affettim.süper bir performanstı dostum.sanki 2008 deki massaydın.inşallah yarış kazanacağımız haftalar yakın…

  2. dün ferrari için çok şansız bir gündü.galibiyet alabileceğimiz bir pisti.abi biraz şansta lazım

  3. HTRler dün benimde sinirimi bozdu tur yiyorlar kenara çekilmiyorlar button'dada oldu kenara çekilmiyorlar sonra kazaya neden oluyorlar. massa iyi giderken kuru zemin lastikleriyle ıslak yere temas edince az daha yarış dışı kalıyordu umarım bu HRT ve Virgin'ler valenciada %107 kuralına takılırkar.

  4. son turda kobayashi yi geçişi mükemmeldi , şikana girerken yaptığı çizgiyi gördüğümde hissettim geçeceğini . massayı genel pek sevmem ama dünkü son tur müthişti .

  5. "Podyumda olma ve galibiyet verme şansım Karthikeyan'ı geçmeye çalışırken yalan oldu."

    Ne güzel de söylemiş..

    Yapacak birşey yok.Genel olarak iyiydik.Artık Valencia'a bakıyoruz.Felipe'nin sevdiği bir pist.İyi birşeyler yapabiliriz.

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    "Podyumda olma ve galibiyet verme şansım Karthikeyan'ı geçmeye çalışırken yalan oldu."

    😀

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    🙂 🙂 🙂

  8. cahit mısırlı avatarı
    cahit mısırlı

    yarış sonunda hakettiğimiz yerde olamasakta dün massanın dirilişine,geri dönüşüne tanık olduk.inş. bunun devamı gelecektir.monacoda ve kanada da şanssızlıklar peşimizi bırakmadı ama inanıyorum valenciada hakkettiğimiz yerde olacağız.

  9. ben o kazmayı liuzzi sanmıştım, narain'miş. tarladan geri dönüp piste çıkarken tam da massa'nın hemen önünde girdi piste. tur bindirirken böyle bir olayın yaşanması çok can sıkıcı.

    hem ıslakta, hem kuruda felipe'nin sürüşü fazlasıyla tatmin etti beni. dün bir podyum garantiydi, belki de galibiyet için bile çekişebilirdik. kanada'da her zamanki gibi saçma sapan şanssızlıklar yine bizi buldu. ama dün kaşma felipe'yi izlemek, kendi adıma gerçekten büyük bir zevkti. dün aracın içinde oturan adam, 2007-2008'de görmeye alıştığımız adamdı.

    bu hafta sonu, felipe massa için kötü giden 2 senelik günlerin sonuydu. inşallah bu ayağa kalkışın devamı gelir.

    bu arada, massa'nın mütevazi bir şekilde bahsettiği "bir kaç kişi geçtim" sözünün gerçeği, 10 turda pist üstünde tam 6 aracı geçmesi idi. 61. turda 12., 70 turda 6. sıraya yükseldi.

    sonuç tatmin edici olmasa da, sürüş ve azim 10 numara. en kötü yarışımız böyle olsun.

  10. herşey o karhikeyanın yüzünden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir