İzle: Button ile Hamilton'un Kazası

yazar:

kategori:

 

 

 

 

ingilizce türkçe çeviri oyun firma ekle

Yorumlar

  1. button ortalığı karıştırdı sonra gitti kazandı..ama söylediğiniz gibi efendi adamdır ve bilerek yapacağını sanmıyorum ve yine katılıyorum button ın hatası..

  2. Bir gun de bana cevap verme be arkadas, neden batiyorum sana bu kadar anlamadim gitti, varsa bir hatamiz affola 🙂

  3. Yahu bu pozisyonun Vettel`le ne alakasi var guzel kardesim? Bak o carpisan araclarin ikisi de Mclaren ve birinde Button birinde Hamilton oturuyor, Vettel Mclaren pilotu degil, Redbull diye bir takim var, lacivert bi arac, Vettel onda yarisiyor :))

  4. Bence yarışta hamilton çok agresifti button'u zaten geçmişti kendi hatsından geri düştü yine kendi hatasından button'a çarptı.Hamilton çok iyi sürücü mclaren hamilton'u sıralama turlarında sona bırakmış hamiltonun ipini çekmiştir.hamilton mclarende harcanıyor vettelin yanına geçsin. bide artık biri vetteli durdursun dünkü yarış olağanüsüydü ama vettel sürekli zirvede bu da beni sinir ediyor.hamilton,button,alonso,webber artık bunlarda zirveye ortak olsun.

  5. Hamilton çoktan bir boşluk bulup girmiş oraya.Button görmedin diyorsa bundan sonra herkesin bahanesi hazır 'Ben o sıra başka yere bakıyordum'.

  6. rocco junior avatarı

    Efendi olsun ne olacak garantisi mi var bilerek yapmadığının?Şimdi de insanların içini okumaya başladık.Bende normalde hayatımda efendiyimdir belki burda yansımıyor ama bilerek yaptığım çok şey var.Konu adamı suçlamak değil hatalı mı hatalı ayrı konu

  7. Vettelin baskı altında idare edemediğinin kanıtı. Polde iken alıp gidiyor ama ikili mücedelelerde kaybediyor. Bu hata bana 2009 türkie GP'yi hatırlattı.Jensona benzer bir hata ile liderliği vermişti.Yine başka bir yarışta geçiş yaparken hata yapıp Jenson'a çarpmış ve onu yarış dışı bırakmıştı.Daha birçok örnek var. İyi pilot ama daha çok ekmek yemesi lazım

  8. Kesinlikle Button`in hatasi, ancak Button efendi pilottur bilerek yapmaz, aynalarda ki kotu gorusten dolayi goremedi muhtemelen. Lewis cok rahat gececekmis..

  9. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    üstten çekimlerde çok net belli. lewis aracın burnunu sokmuş. %100 button ın hatası. yeterli alanı bırakması gerekiyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir