İzle: Button ile Alonso'nun Kazası

yazar:

kategori:

 

 

 

 

 

 

ingilizce türkçe çeviri oyun firma ekle

Yorumlar

  1. birde hakan bile burada suçu buttona buluyorsa kesinlikle button suçludur yani:)

  2. tifosi kardeşim sana katılmıyorum.rosbergin kamerasından 1.46 dan 1.48 ekadar 3 saniyelik dilimi izlemen yeterli olacak sanırım.olabildiğince dışarıdan almasına rağmen buttonun geç fren yaparak neredeyse körbe değmeden alonso ya vuruyor.hatta o vurma o kadar şiddetliki hem bottonun lastiği patlıyor hem alonsonun aracı zıplıyor.2010 singapurla uzaktan yakından alakası yok yani.ilk etapta bir benzerlik var.ama burada alonso lewis gibi rakibinin önünü kapayarak değil tam tersine açarak giriyor.zaten bunu rosbergin yaptığı dönüşten çok rahat anlayabiliriz.zaten en baştan alonso neredeyse bir araç boyu önde .hadi button geç fren yaptı yan yana geldiler diyelim zaten geç frenin kızaklamasıyla gelip alonsoya vuruyor.birde dikkat edersen alonso spin atarken arka lastikleri çimlerin üzerinden geçiyor.yani zaten açılmış adam açılacağı kadar.

  3. tifosiye katılıyorum ..

  4. kabinin içine bakıyor ne arıyorsa? levye yi kapıp button ı mı kovalayacak ne:)))
    fakat şaka bir yana button suçlu burada…

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    hamilyon ne demişti "yarısına kadar gelmiştim" walla ona bakarsan alonso %80 ini geçmiş ama hatalı olan kendisi, çok iyimser bi atak oldu, yalnız button un bu yarışta arışı ballı olduğu aşikar, lastik patlat, pitten geç vs vs derken adam vettelin hayasıyla yarış kazanda, tekrarı mümkün olmayacak bi pazardı onun adına

  6. her kazada bi suclu bulmak niye anlamıyorum yariş kazası deyip geçmek lazım çok aşırı art niyet olmadıkca yada artniyet olmasa da cok hatalı oldukları hariç geri kalan kazalarda ceza uygulanmamalı mesela motogp de falan bole cezalar kesinlikle verilmez f1 yonetimini o yuzden kınıyorum bide aklıma gelmişken geçiş hamlelerinde tek yon degişimi kadar heyecanı alan bişi olamaz geçiş deneyen adam slalom deneyince tadından yenmiyo

  7. Aramızdaki bazı kişiler ya kör, ya da aşırı fanatik.

  8. rakibinizi o kadar içinize yanyana gelecek şekilde soktuysanız emin olun görüldüğü gibi o virajı alonsonun çizgisinden alamazsınız button un üstünden mi gececekti acaba alonso? yanında rakibin oldugunu bildiği halde dışardan zorlaması ve button un çizgisine dogru gelmesi anlamsızdı bence . herkes button u suclamıs ama su halde sizin suclamalarınız da anlamsız geliyor bana .

  9. alonso nun üstüne mi kırdı ? ben ferrari taraftarı olarak alonsoya cok kızdım neden kesmedin de button yanındayken onun ustune kapandın diye . azcık tarafsız izleyin yarışı , olay singapur 2010 daki webber hamilton temasının aynısıydı orda hamilton burda alonso aynı seyi yaptı . daha açıktan alması gerekirdi alonsonun çünkü viraja yanyana geldiler , button yapacagı herseyı yaptı yavasladı kerbe çıktı ama alonso az daha hızlı gitmeye calıstı ve yeterli farkın olustugunu dusunup virajda kalmaya yöneldi . olan bu

  10. dün bu button ne alemdeydi böyle sanki sarhoş gibi sürüyordu.

    adam içeriye dalmış o hala rosbergin çizgisinde değilde Alonsonun üstüne kırma derdinde

    ona o kadar çok kızdımki birde basın toplantısında bu soruyu geçiştirdi

    ahlaksız insan.umarım yaptıklarının cezasını çekersin

  11. Button viraja gelirken birden iceri dalmamis ki? viraja gelirken yanyanalar hatta Button neredeyse gecmis, Alonso`ya sormak lazim sag tarafa doneceksin ve saga bakiyorsun, koskoca Mclaren`i nasil gormedin orda? hadi aynalardan goremedin anlarim da adamin on lastigi senin on lastiginin yaninda, terse baksan neyse ama o tarafa doneceksin ve o tarafa donuyorsun yani..

  12. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    yarış kazası ama suçlama moduna girersek: 01:33 ün her karesini bakınca burda button suçlu. rosbergin çizgisini takip etse bile çarpışma olmazdı. button un ön taraf çok fazla alonsonun üstüne kayıyor.

  13. arkadas ıkı yarıstır bıze kastınızmı var

  14. dediğin gibi, adam yanına geldiğinde ısrarla içe dalarsan olacağı bu. yazık etti alonso yarışını. ne içti acep 🙂

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Rosbergin aracının kamerasından her şey çok daha net.Yağmurda öyle bir yerde içeri dalmak için alkollü olmak gerekir.Sol ön kanat sağ arka lastiğe vuruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir