Corrina'dan Schumacher'e Destek Var

yazar:

kategori:

Spora geçen sene dönen Schumacher henüz beklenen seviyede başarı gösteremese de, en azından Mercedes ile olan 3 senelik anlaşmasını tamamlayacağını dile getiriyor. Son olarak ise Schumacher’in Red Bull Ve Ferrari’nin başarılı olmasının 5 seneyi bulduğunu söylemesi üzerine Alman sürücünün Mercedes ile anlaşmasını yenileyebileceği iddia edildi.

Corrina “Michael ne yaparsa yapsın tam desteğimi alır.” dedi. Schumacher ise geleceği hakkında karışık açıklamalarda bulunuyor. Anlaşmayı uzatacağı söylentileri karşısında Schumacher anlaşmasını tamamlayacağını ve ardından Mercedes’in elçisi olacağını söyledi.


Yorumlar

  1. niye öyle diyosun Hakkinenin F1i bırakmasında karısının büyük payı vardı.çok kişinin ahını aldı sonra nooldu boşandılar : ))

  2. Schuminin tek aşkı f1 ve bu aşkı ikinci baharında da mutlulukla bitirecektir.İnşAllah.

  3. bizim şumi hanımköylü olmasın?

  4. Herzaman söylüyoruz, bir insan yetenekliyse yeteneğini kaybetbez. sadece antreman ve süreklilik eksikliğinden gerileme yaşar. Geçen sene onun için gerçekten zordu.
    Neden; değişik lastikler, değişik araçlar, değişik kurallarla bir seriye geri döndü. Fiziksel olarak hazır desekte yinede sürekli yarışmıyor olması dezavantajdı. Bu yıl belliki artık kondisyon olarak hiçbir eksiği yok. Bu adam yarışmak için doğmuş ve bu yeteneğini hırsını kaybetmiyor. Bu onun için bir tutku kalbindeki bir ateş. o sönerse zaten onun için hayat son bulur.

    Başarı için tek eksiği iyi bir araç. RB den 0,5 saniye yavaş bir aracı bile olsa, ancak dengeli bir araca sahip olsa her hafta podyuma çıkabilir.
    Umarım bu aracı biran evvel verirler.

  5. Yakup ERCAN avatarı

    Bir efsane. Pazar günü yaptığı ataklar ile şu an yarışan ve dünya şampiyonu olan ve hatta kendine haddi olmayacak şekilde atıfta bulunan pilotlardan, daha iyi bir pilot ve şampiyon olduğunu bir efsane olduğunu bir kez daha göstermiştir. Her şeye rağmen RB7 ve McLaren gibi iki önemli araca direnmesi süperdi her ne kadar onu tatmin etmediğini ve MGP' nin onun üzerinde hayal kırıklığı yarattığını Button' a geçildikten sonra sezmiş olsam da. Tebrikler SC. Mika ile olan mücadelende ben hep onun yanında olmuştum ama o zamanda değerliydin. Şimdi o yok ve sen yine değerlisin hala izlene bileceğin ve izlenirken de keyif alıcağın kadar iyisin.

  6. Schumi F1'den ayrılmadan önce Mercedes ona bir kıyak yapacaktır, inşallah 🙂

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Şuminin podyum mücadelesi verdiği o zor anlarda kameralarda eşini göstermekteydi.Çok heyecanlı aynı zamanda çok mutluydu.Tam destek verdiği her halinden belliydi.Podyum Nasip değilmiş.
    Yanılmıyorsam hiç bu kadar podyuma hatta zafere yakın olmamıştı.En son geçen yıl korede, 2011 kanada benzeri şartlarda 4.lük almıştı.Yine yağmur ve yine SC arkasında start vardı.Yağmurlu havada iyi sonuçlar aldığına inanılan Buttona çok güzel bir atak yapıp geçmişti.Şumi 4.bitirirken button ancak 12.olabilmişti.

  8. Shumi F1 de kazanmadan bırakmaz ve bence bu sene olmasada seneye ya da anlaşma sonuna kadar en azından bir galibiyetle kürsüde sıçrayacaktır.

  9. Yani bu nasıl röportajdır anlamadım. Karısı destek vermeyecekte kim verecek 😀
    Mercedes ile podyuma çok yaklaştı aracımız kötü.
    Schumiyi sürekli ilk 5'in içine atacak bir araç verirlerse schumi anlaşma imzalayacaktır tekrar

  10. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Eşinden Destek Aldıysa..Artık Tek Şey Galibiyet…

    Bence Sözleşmesini Uzatacak…İnşallah Uzatır..Onsuz Formula 1 Olmuyor…

  11. Her ne olursa olsun pistte efsaneyi görmek büyük bir zevk 🙂 Ara-sıra bize eski günlerden resitaller yaşatsada yeter 🙂

  12. Schumacher'i F1'de daha çook yarışırken görmek istiyoruz. Umarım sözleşmesi uzatılır da tekrar erken emekliye ayrılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir