Yenilenmeye Başlayan Renault'da Nielsen Ayrılıyor

yazar:

kategori:

10 yıldan beri takımda bulunan Nielsen, İspanya’da A1GP’nin eski yöneticilerinden John Wickham’ın takım içerisindeki etkililiği araştırması amacıyla görevlendirildiğini duymasının ardından istifa etmeye çalışmıştı.

Nielsen’in Singapur GP’ye kadar takımda kalması beklenirken Alan Permane’nin daha üst düzey bir göreve getirilmesi ve Wickham’ın da takım içerisinde yer alması bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. GENII yaptığı değişikliklerle takımı geriye götürüyor ama farkında değil.Bob Bell gibi değerli çok sayıda mühedisle yollar ayrıldı.Bu şirketin anlayamadığı şey 2006'dan sonra Renault'un çöküşünü mühendislerde sanmasıydı.Halbu ki Renault'u geriye götüren Bridgestone lastikleri ve teknolojide geri kalınmasıydı.2010'da yeni bilgisayarlar ve rüzgar tüneli ile bir anda R30 öne fırladı.2009'da nerede bitirdiği malum takımın.Gönderilen mühendisler 2008 yılında İspanya'da 22 parça güncellemeyi hepsini de tutturarak sıralama turlarında ilk çizgiyi getirmişti ve iki de yarış galibiyeti.Yani sayın GENII sizin bu hamleleriniz takımı Williams'tan da beter hale getirecek benden söylemesi!..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir