Coughlan Günah Çıkartıyor

yazar:

kategori:

2007 yılında casusluk skandalı gerekçesiyle McLaren takımından kovulan Britanyalı teknik adama iki yıl spordan men cezası verilmişti. Williams’taki şef mühendislik göreviyle spora geri dönen Coughlan casusluk skandalında yer almasının hayatını büyük ölçüde değiştirdiğini belirtiyor.

“Hayatımı değiştirdi çünkü kendimi ve yaptığım hareketi hatalı bulmamı sağladı. Sevdiğim spordan ve takımdan ayrılmak, yaptıklarımın sonuçlarını takımda ve taraftarlar üzerinde görmek kötüydü. Şimdi tek yapabileceğim çok sıkı çalışmak ve Formuala1 ‘deki yerimi geri kazanmak. Williams’ta yapmak istediğim bu olacak.”

Coughlan spordan men edilmesi kararının doğru olduğunu ve tüm yaptıklarından pişman olduğunu söylüyor.

“Bu vesile ile bu kötü davranışımdan etkilenen herkesten özür dilemek istiyorum. Özellikle de McLaren ve Ferrari’den ve bu takımların taraftarlarından. Samimi bir şekilde söyleyebilirim ki yaptıklarımdan pişmanlık duyuyorum ve FIA tarafından bana verilmiş olan cezayı kabul edebiliyorum. Umarım bundan sonra herkesin saygısını yeniden kazanabilirim.”

Coughlan, Williams’taki hedeflerinin takımın toparlanmasına yardımcı olmak ve yarış kazanacak pozsiyona gelmesi olduğunu söylüyor.

 


Yorumlar

  1. casusluk olayında da herzamn oldugu gibi bi sucluya ihtiyacları vardı ve o coughlan dı sanki baska bi suclu yokmus gibi bi mclaran calişanı patronuna sormadan boyle bişeyi neden yapsınki adamın sanki tum hayatı mclarenin basarısı uzerine kuruluymuş gibi ozamanki teknik ekipten baskasını kovulmaması falan cok ilginç tum takım olarak şikeden haberdarlardı sadece işi yaptırdıkları kişiyi şutladılar belki alonso hamilton arasında sürtüşmeler yaşanmasaydı bu olanlar hiç bi zamn açıga cıkmayacaktı

  2. yaptığım hareketi hatalı bulmamı sağladı

    Haaaa! ondan önce farketmemiş hatalı olduğunu!

    Şimdi Mclarenciler atlar hop diye. Sanki istemeden casusluk yapılmış gibi.

    Unutulması gereken bir olay, tıpkı renonun kasıtlı kaza olayı gibi.

  3. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    git işine!! senin yüzünden şampiyonluğumuzu aldılar. her yarış olur olmadık cezalar verdiler. sen tatil yaptın geri döndün. sana bişe olmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir