Şimdi de Ferrari-Hamilton Söylentileri Çıktı

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde son günlerde basının baskısı altında olan Hmailton’un Kanada’da Red Bull’dan Christian Horner ile görüştüğü yönündeydi.

Mirror ise Hamilton’un Ferrari’nin Takım Patronu Stefano Domenicali ile de görüştüğünü iddia etti ve yeni bir spekülasyon ortaya çıkardı.

Hamilton’un menajerliğini yapan XIX Entertainment sözcüsü ise tüm bu iddiaları reddetti. Sözcü “Red Bull ya da Ferrari ile görüşmeler olmadığını söyleyebilirim. Aslında kimseyle yok. Eğer birileriyle görüşecek olursak bu ilk Mclaren olur. Lewis Mclaren’de mutlu ve bu sene şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer alabileceği konusunda hâlâ iyimser.” dedi.

Haberlere göre Hamilton kendisi Red Bull’un motor evine giderek oradaki bir görevliye Horner’ı sorarak bu görüşmeyi gerçekleştirdi.

Pist üstünde ve dışında zor günler yaşayan Hamilton’u değerlendiren David Coulthard da başka takıma geçmenin Hamilton için iyi fikir olabileceğini düşünüyor.


Yorumlar

  1. mclaren-hamilton58  avatarı
    mclaren-hamilton58

    izninizle bir sey demek istiyorum. alonso gerçekten mükemmel ama hamilton ondan daha iyi.formulanın en iyi iki pilotu aynı takımda süper olacak olursa bir kez daha

  2. O iş senin dediğin gibi olmuyor işte
    benim kastım hamiltonu gücendirmek değil…
    benim kastım iki takımda bu pilotlar varken hamiltona gerek olmadığı
    o en iyisi button'la yarışın

  3. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Serhan b arkadaşım ferrari cosword gitsin ne anlama geliyor f1 bıraksınlar? eğer öyle düşünüyorsan rüya görüyorsun demektir.

  4. o ice berg ferrariye ilk yılında şampiyonluk kazandırdı hani bazılarının yapamadığını mclarendede nemi yaptı en kısa yoldan söyleyeyim en azından takımını satmadı!! ve mclaren için hep özel olarak kalacaktır kimi f1deki gelmiş geçmiş en cool adam özledik buz adamı.

  5. Anti Alonso cephe yine sahne almış kolay gelsin şu monacoda bar a alınmayan bir pilot varmış bilgisi olan varmı acaba bu platformda bile paylaşılmadı.

    bu ıce berg bu kadar iyidi de koca mc larende ne yaptı yıllarca..

    çukulatayı eleştirip dururuz lakin adam motor konusunda çok temkinli

    sevgili ıce berg de habire motor yakıyordu yarış dışı, tribünlere oynayan kamikaze sürüş stiliyle buda normaldi tabi.

    massa yol verdide ömrü hayatında bir şampiyonluk gördü..

    yerlere göklere sığdıramadığınız pilotun anatomisi

    ve geride bıraktığı öksüz fanları.

  6. sevgili dostum inan bana Hamilton, McLaren'den ayrılıyorum dese horner vetteli, montede fernandoyu gönderir almak için. neden ellerinde madem iyi pilotlar!! var ikiside açıkca lewisle ilgileniyor. Lewis onların iştahını kabartıyor aracın sınırlarını zorlayan yarışçı tutkulu bir pilotu herkes aracında görmek ister. lewisi ferrari aracının içinde düşünsene yada redbull aracının içinde merak etme alışırlar ben alonsodan nefret edip şimdi ona tapan ferrariciler tanıyorum. hayat bu herşeye açık. haa bize nemi olur hiç birşey Mclaren'e herkes gelmek için can atar. bizde arkasında dururuz. herzaman olduğu gibi.

  7. Yetereki lewis istesin her plotu yer merak etme

  8. Bence cümle şöyle olmalı.
    Alonso Hamilton ile aynı takımda yarışmaz.

  9. HAMİLTON'da abi ayarlarız yaa der gib i:)

  10. ilk HAKİNEN'le aşık oldum bu takıma
    sonra RAİKKONEN'le devam etti aşkımız
    bugün HAMİLTON ile devam ediyor

    yarınmı? bu üç isme bakınca tarz,stil,karizma,hız gibi kavramlar çıkıyor insanın karşısına; buda yarın için bana güven veriyor; illaki bir gün diğerleri gibi HAMİLTON'da gidecek ama bu takımla aramızdaki aşk hiçbir zaman bitmeyecek………

  11. Hamilton ile Alonso bir daha aynı takımda yarışmazlar.

  12. Ha bu arada anti Lewis ci falan değilim.Bende sürüş stilini beğeniyorum ama pist dışı hareketleri ve kendini beğenmiş tavrı yüzünden gözümde bi değeri yok.

  13. Bir de şunu düşünüyorum ben Alonso şu anda bana göre kariyerinin zirvesinde.Haz almasam da kendisi geçen sene bi şekilde daha kötü araçla saygıyı hak edecek şekilde şampiyonluğu sonuna kadar kovaladı.Şu anda da elinden gelenin en iyisini yapıyor.Bu ikili yeniden bi araya gelse Alonso rahatlıkla geçecektir.Bu benim şahsi görüşüm.Lewis in agresif tarzı sadece göz zevki verir Alonso nun stili ise şampiyonluk getirir.Bu ikili umarım bir araya gelir ve bu mesajımı hatırlarsınız.

  14. ağzından bal damlıyor inş.. dediğin gibi olur;

  15. fotoğraf süper:)

    sanki domanicali LEWİS'e kaça gelirsin, kaç para istersin der gibi durmuş

  16. alonso sana buraya yazamayacağım şeyler yapmış sanırım, psikolojik destek alman dileklerimle…

  17. Arkadaşım seni iki takım'da istemiyor
    Massa iyi-Fernando süper
    Webber iyi-Vettel süper ötesi

    Sen en iyisi mclaren'de kal…

  18. hamilton-alonso ikilisinin nasil takim arkadasi oldugunu 2007 de butun dunya gordu gerci o zaman alonso 2. pilottu ama lewis ferrari ye gecerse bu sefer de lewis 2. pilot olur

  19. hamilton-alonso ikilisinin nasil takim arkadasi oldugunu 2007 de butun dunya gordu gerci o zaman alonso 2. pilottu ama lewis ferrari ye gecerse bu sefer de lewis 2. pilot olur

  20. alonzomanyaa  avatarı

    Ha bide unutmuşum, adam sizin pilotun 5 yılda kazanıcağını 1 yıllık vergi olarak veriyor. Çok sıkılırsa takım kurup sizin pilotu da 1. pilot yapar merak etmeyin…

  21. alonzomanyaa  avatarı

    Herkül, kahve içer gibi geçecekti de geçen sene nerdeydi. En son baktığımda Alo nun arkasında kalmıştı puanlamada..

    Traşı kes yani…

  22. sen ne diyorsun çıkmışsın gene deliğinden. nascara baksana sen

  23. En iyisi hrt ya da virgin.Malum agresşf bi pilotmuş.Taraftarları öyle diyor.Tur yerken daha bi atraksiyon yaratır seyircileri coşturur.

  24. buna kendine inandırıyosun yani he haha çok komik:Dtabi bu kadar kin normal zamanında çok canınızı yaktı dimi alonso:)

  25. ferraride bu sene hamilton olsaydı rahat şampiyonluğa oynardı. araç bence süper…redbull çok önde filan değil. bir defa yarış içerisinde ferrari en az redbull kadar iyi…fakat bu alonsoyu rahatsız eder. zira hamilton onu kahve içme rahatlığında geçer. tabii takım eşit davranırsa…bu sene sonunda ferrari massa yerine gerçekten iyi bir pilot alacak ve gerçek eşit statü verecek… o zaman alonso bir daha 2007 klasiği yaşatır bize düşüncesindeyim. çaylak biri olmasını temenni ederim. challenger zihniyetli biri olursa alonsonun gardı düşer. bir kaç yıl sonra alonso yu 2.pilot olarak seyretme ihtimalimiz olabilir.

  26. aslında değiş tokuş yapılsın 2-3 senede bir

  27. Vettel-Hamilton ikilisi aynı takımda kulağa çok hoş geliyor. Keşke gerçek olsa 😀 Ama yakın zamanda olası değil bence.

  28. ferrari cosword gitsin

  29. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yakında HRT-Hamilton Çıkmaya Başlar…

  30. Hamilton her gün farklı bir takımda. Bu söylentilerle en son Virgin'e gider 🙂

  31. istemiyoruz seni hem sen mclaren e aitsin mümkünse orada kall

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir