Renault, Siyah ve Altın Renkleri İle Devam Edecek

yazar:

kategori:

Renault’nun Lotus ile yapmış olduğu sponsorluk anlaşması kapsamında bu seneki araç siyah ve altın renkleriyle donatıldı ve Lotus logoları aracın bir çok yerinde bulunuyor.

Group Lotus CEO’su Dany Bahar “İstikrara ihtiyacımız var. Bu görünümüz seviyoruz. Siyah ve altın renkleri bir çok yol aracının özel versiyonunda da kullanılıyor.”

“Bizim açımızdan insanlar tarafıından kabul edilen güzel bir görünüm. Bu yüzden değiştirilmesi için bir neden göremiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mild seven oldugu benetton renault yılları guzeldi açık mavi yakışıodu gride
    şu an gridde birbirine benzeyen araçlar gormek sinir bozucu eskiden de aslında cok beyaz agırlıklı birbirine karişan takımlarda vardi dorusu ama turuncu arrows sapsarı jordanhonda masmavi bennetton koyu yeşil jaguar lacivert prost baya guzeldi ve yıllardır sanki williamsla sauber sozleşmişçesine benzer araç boyalarıla yarişiolar sponsor etkisi de vardır ama yine de daha iyisinin yapılmasını umuyorum

  2. Bende Wildseven ve sarı cıvıl cıvıl renklerimizi diyorum. Bu renk çok iç karartıçı ara pist üzerinde uzak da görüldügünde tam net görüş alanına girene kadar sanki ön kanat düşmüş yokmuş gibi en azından ön kısım daha belirgin ve çekici olabilir.

  3. Mild Seven diyorum başka da bişey demiyorum!.. Özlüyorum 🙁

  4. bırakın renkleri bilmem ne sarsısı da olsa.araba kazandığı sürece renk 2.sırada.boş laflar.tabi esas olan yeşil renkli lotus.esas lotus.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir