Mclaren, Kanada Galibiyeti İle Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Jenson’un geçtiğimiz hafta sonu son sıraya düşmesine rağmen kazanması, takım olarak asla pes etmediğimizin bir kanıtı.”

“Tüm organizasyon için galibiyet büyük cesaret kaynağı oldu ve bitmek tükenmek bilmeyen sürekli güncelleme getirme çabalarımızın gerçekten işe yaradığını gördük.”

“Takım olarak güncellemelerim başarı oranının da yüksek olması memnuniyet verici ve  fabrikada aldığımız sonuçları pist üstüne yansıtabildik. Sonuçlar iyi bir takım çalışmasının sonucu ve şampiyonluk yarışında yer almayı bu sağlayacak.” 

“Sezonun daha ortasındayız ve sürekli olarak araca performans kazandırmalıyız.  Bunun takımın en güçlü yönlerinden birisi olduğunu gösterdik ve böyle devam edeceğimize eminim.  Valensiya ve sonrası için hedefimiz açık. Kazanmak istiyoruz!” dedi.

Bu iyimser konuşmaya rağmen Whitmarsh, Red Bull’un Valensiya’da da yenilmesi gereken takım olacağını düşünüyor.

Whitmarsh “Hafta sonuna performans açısından cesaretlenmiş olarak girreceğiz ancak Red Bull’un özellikle sıralamalarda olmak üzere en güçlü olacağını bilerek gidiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bu monarşiyi yapan ferrari olsa böyle yazabilirmiydin merak etmekteyim

  2. şimdi bakalım meşrubatçılar nerde ve nekadar hızlılar ona göre söyleyebiliriz sezon sonu için

    ayrıca ne heyecan almaktasınız zaten adamlar pol pozisyonu dahil yarışlarda içinde olmak üzere hep 1 ve 2 oluyorlar rakipsizler yani…

    sizce heyacanlı oluyormu canada güzeldi ve kısmen monaco diğer tüm yarışlar hep monarşik

  3. ve sezon yarısı geçildiğinde hangi evreye geldiğimiz mulumumuzdur.

    İlk kaybedenler ikincilerdir. Geçmiş olsun.

  4. Sezonun yarısına yaklaşıyoruz.
    ve sezon yarısı geçildiğinde hangi evreye geldiğimiz mulumumuzdur.

    —McLaren—

  5. hadi fia dua edin sizler redbulu kısıtlamanın yolunu buldunu sanıyor,sanıyor diyorum çünkü redbulun bundan diğer takımlardan daha fazla etkileneceğinin sanmıyorum hadi 01,02 sn etkilesin sıralamalarda yine en hızlı takım olurlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir