Hamilton Yaklaşımını Değiştirmeyecek

yazar:

kategori:

Formula 1’in yıldız isimlerinden olan Hamilton son 2 yarış Monaco ve Montreal’de karıştığı olaylar nedeniyle bir çok eleştiriye maruz kaldı.

Valensiya öncesi konuşan Hamilton “Monaco ve Kanada’da aldığımız 2 hayal kırıklığının ardından Valensiya durumu düzeltme hafta sonu olacak.”

“Valensiya’da her zaman iyi iş çıkardım ve oradaki her yarışta 2. oldum. Pistte atak durumunda olmaktan gerçekten keyif alıyorum. Orası dinlenmenizi müsade etmeyen bir pist ancak bu benim motivasyonumu bozmayacak çünkü piste çıkıp tekrar puanlar kazanmaya sabırsızlanıyorum.” 

“Bu art arda 3. cadde yarışımız olacak bu yüzden önceki 2 yarıştaki kötü talihimin dönmesini istiyorum.” dedi.

Son 2 yarışta muhtemelen en iyi araca sahip olduklarını düşünen Hamilton, daha iyi sonuç alması gerektiğini kabul ediyor.

Hamilton “Son 3 yarışta en hızlı araca sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu gerçekten cesaretverici çünkü en iyi şekilde kullandığımız zaman önde bitirebileceğimizi biliyoruz.”

“Her zaman olduğu gibi önümüzdeki hafta sonu hedefimiz bu olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    kavruk oğlancılara söyle bunu bana değil 🙂

  2. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Sonuna kadar git adamim
    -Senede 30 M USD kazaniyorsun
    -Bu F1, F1 padogu seni postalasa ne olur:))
    -Sominende USD yakarak 2 yil isinirsin sen:))
    -Sonuna kadar git :)))

  3. yarışa bir kez daha baktım ve şuna dikkat ettim 64. turda jenson schumi'ye atak yapıyo ve bu atak jenson-lewis temasındaki atağın birebir aynısı.. şuna dikkat edin schumi'nin savunması jenson'un ki ile birebir aynı.. ama schumi ile olan atakta jenson burnunu geri çekiyo ve başka bi fırsat kolluyo çünkü biliyo geçiceğini.. diyeceğim o ki lewis zaten çok hızlıydı yarışın o bölümünde en azından arka düzlükte deneyebilirdi atak..

  4. Hamilton kendini hala kartingte sanıyor hali ile böyle çocukça davranışlarda bulunması normal.
    Ya da f1 pc oyunu oynuyor da zannedebilir kendini
    Her yarış sonrası restart tuşunu bulamaması onun ve talihsiz fanları için gerçekten çok acı verici bir durum.

  5. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Ya hata yapmasına da bir şey demiyorum artık, şimdiye kadar bir şey öğrenmemiş, ama şu an bir kırılma noktası Hamilton için. Medya baskısını hissediyor ve artık bazılarının tahammülü kalmadı Hamilton'a. Bu Hamilton için iyi bir şey olabilir, oturup düşünür ve bazı şeyleri değiştirebilir. Ama inatla tavrından vazgeçmiyor ve bundan sonra daha da hızla düşecektir. Onun yükselme noktası olabilicek bir fırsatı geri çeviriyor ve bundan sonrası daha da kötü olacak. F1'de en çok nefret edilen pilot olursa ne olacak peki, bu şekilde şampiyon olsa bile Hamilton taraftarından başka kimse onu başarılı görmeyecek. Bizim nasıl baktığımız bir şeyi değiştirmez, padoktakiler böyle düşünmeye başlarsa ve padokta istenmeyen adam olursa ne olacak, Hamilton bunları düşünmeli. Padoktaki bir çok kişi şu an Hamilton'ın hareketlerinden rahatsız, bu daha da ileri gidebilir.

  6. Dostum sen sürücü olmadığın için orda aracın neden understeer yaptığını ve Hamilton ın direksiyonu sola kırıp kırmamasıyla ilgili bi durumun olmadığını anlayamazsın. Martin Brundle ve David Coulthard BBC yayınında yarış kazası olarak değerlendirdi bunu. Lewis kerbe çıkınca araç doğal olarak dışarı doğru kaydı pistinde ıslak olması tabi çok büyük etken bu durumda yani Lewis in direksiyonu sola kırıp kırmaması bişeyi fark ettirmez orda understeer olması %100 normal bi durum. Lewis sürekli suçlu zaten Lewis e çarpsalarda Lewis suçlu Lewis çarpsa zaten hep suçlu o yüzden yapcak bişe yok.

  7. Deli_ Manyak avatarı

    bende schumacherin 2006 monakoda sıralamalarda nasıl parkettiği aklıma geldi … onca senedir sürüyor arabayı hala dala vere hala hile hurda… sizde monako 2006yı iyi seyredin bakın bir pilot nasıl aşağılık olabiliyor… bir insana laf edecekseniz ilk önce kendi fanı oldugunuz pilotun pisliklerini düşünün ondan sonra başka pilotlara sallayın…

  8. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    inanılır gibi değil,
    1 şampiyonluk almışsın,
    şampiyonlukda kaçırmış bir pilotsun,
    onca zaman sürüyon aracı hiçmi öğrendiği bir şey yok,
    halaa çaylakça,acemice sürüyor,atakları evlere şenilik,
    ya Kanada gp'de bile webber'e nasıl çarptığını tekrar tekrar izleyin (geçenlerde sizlere ben bir video sunmuştum amatör kameradan çekilmiş orada bir daha dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim)
    çarpana kadar burnunu sokmakla meşhül hamilton efendi 🙂
    orada insan azıcık direksiyonu sola çevirir yaa,
    bu hala ben çarpacağım diyor illa 🙂
    ben hayatımda böyle bir "garip" pilot görmedi abi ya yeminle…

  9. hamilton kimseye arkadan yaklaşmasın yeter 🙂

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    burada yaklaşım kıtlığı yaşanıyor maalesef,
    yaklaşımında iki türlü meselesi vardır,
    ilki acemice yaklaşım,ikincisi ise profesyonelce,
    sizce hamilton'un yaklaşımı hangisi? 🙂

  11. Sadece odaklanman gerekli. Kafanı yoran düşüncelerden kurtul ve odaklan. Senden sadece bunu istiyorum. Çünkü bunu yaptığın zaman eminim birinci olucaksın.

    Böylece bize kalan tek şey şampanyayı hazır etmek olucak.

  12. jenson bu mesaj sana idi kolla kendini..kankalık bitti yani.senide aynadan göremeyebilirler amortisörün kırılabilir..)))

    maldanado sende öyle

    massa sende dikkatli ol özellikle geçişin mümküm olmadığı virajlara dikkat et

  13. siz kendinize bakın, pilotunuza bakın.

  14. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    malesef didem bu değişmiyor, her yeni sezon kış testlerinde neyin ne olduğu tam belli olmadan kendilerini şampiyon ilan edenler oluyor.

  15. sikerim len sieeeeeee avatarı
    sikerim len sieeeeeee

    ******* seni oropsu.zaten sıradansın bari adi olma.bir gerçek kızlara bak birkendine.leywizin resimlerine bakarak mı parmaklıyosun kendini pis kokulu orospu.

  16. Evet kendimizi pohpohlamayı seviyoruz çünkü gerçekciyiz şuan RB ile başa çıkacak tek takım McLaren üstelik sezonun henüz başlarındayız. bazıları gibi testlerde esip gürleyenleri,havalananları,şampiyonluk parolasıyla sezona girenleride görüyoruz en azından antrenman sonucuyla kendimizi yarış kazanır diye pohpohlamıyoruz ya malum sonuç ortada.

  17. Yusuf  Hitay avatarı

    biraz da düşünme gücü olsa neler olacak kim bilir.

  18. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    mevcut arka kanatla düzlüğü çok olan yerlerde çok zor. yeni bir kanat tasarımı gelecekse işler değişebilir.

  19. rocco junior avatarı

    Kanada'da en hızlı araçlardı kazandılar binbir olay sonrasında,Monakoda en hızlı araç 3.İspanya en hızlı araç 2. hımmm nedense pek inanasım gelmedi biraz fazla iyimser ama Mclaren genel olarak böyle.Bazı perfonmanslarını kendi kendilerine pohpohlayıp gelin güvey oluyorlar.Tamam Redbull dan sonra en hızlı takım ve muhtemelen bu ebd yasaklarından sonra ciddi manada şampiyonluk potasında olacaklar ancak öyle bir konuşuyorlar ki hiç inandırıcı değil.

  20. Yusuf  Hitay avatarı

    diyorum çoluk çocuğu bu kadar serbest bırakmayın diye. mazallah başlarına bir şey gelecek bir gün, hani böyle insan içinde yaparlar bu salakları sonları vahim olur.

  21. Son 2 yarışta muhtemelen en iyi araca sahip olduklarını düşünen Hamilton……….

    Bekle daha da iyisi gelecek.
    ———————-

    Bahis konusu araç kış testlerinde zorlanan ve değiştirilen araçtır. bunu da devamlı hatırlamak lazım.

    —McLaren—

  22. Hadi orada da 2.ciliğiniz olsun Tilki seni.2014 olabilir bal şimdi.hadi sevinin^^

  23. Yusuf  Hitay avatarı

    ispanya'yı unuttun çakal

  24. yandık..

  25. "Son 3 yarışta en hızlı araca sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu gerçekten cesaretverici çünkü en iyi şekilde kullandığımız zaman önde bitirebileceğimizi biliyoruz."

    Türkiye 4.
    Monaco 6.
    Kanada out

    Bu stilinle devam et aslan parçası 2015 te şampiyonluk gelecek yürü! ^^

  26. Artık kötü gidişe bir son verip galibiyet kazanman şart

  27. alonzomanyaa  avatarı

    Bişey olmaz, sen güvenlik aracıı sollarsın, arkadaşında diğerlerini yarış dışı bırakır. Böylece güzel sonuçlar alırsınız yine..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir