Baba Hamilton'dan Oğlunun Sürüş Stiline Destek

yazar:

kategori:

Hamilton’un özellikle son 2 yarışta yaşadığı bazı olaylar sonucunda eleştiriler artmıştı ve bunlardan en ileri boyutta olanı Niki Lauda’nın yorumuydu. Lauda, Hamilton’un sürüş stilinin ölümlere neden olabileceğini söylemişti.

Anthony Hamilton “Herkesin olduğu gibi kalması önemli. Başkası gibi olmanın bir anlamı yok. Şu anki yaklaşımı dünya şampiyonluğunu kazandığı yaklaşımı ile aynı. Hep böyleydi ve kariyeri boyunca hep böyle olacak. Bunda yanlış bir şey yok.”

“Formula 1’de bu kararları vermek için sadece saliselerle mücadele ediyorsunuz. Geleceği görebiliyor olsaydı o zaman farklı davranıyor olabilirdi.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. vettelin ağlayacağı günler yakındır. yeter ki bir-iki yarış poleden kalkmasın …

  2. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Bekleyin cakallar
    -Tam 7 gun kaldi
    -O zaman kurt ulusun da dagilin cakallar :))

  3. güzel günler göreceğiz,güneşli günler..)))

  4. Aynen didem tabiki Lewis neden böyle oldu bende anlamadım.

  5. Safkan yarışçı derken noktalama olan bölüm Lewis sanırım dimi Hakan =))

  6. ***** safkan bir yarışçıdır onun için her yaptığı ve açıkladıgı sözler dikkat çekiyor. Normal yani babası force india garajından oğlunu takip ediyor. İspanyada yerinde duramıyordu. Çok hoşuma gitti.

  7. ***** safkan bir yarışçıdır onun için her yaptığı ve açıkladıgı sözler dikkat çekiyor. Normal yani babası force india garajından oğlunu takip ediyor. İspanyada yerinde duramıyordu. Çok hoşuma gitti.

  8. sıktılar artık.ne zaman böyle bir şey olsa yaklaşımını değiştirmeyeceğini ve bir başkaları tarafından poh poh lanarak gaza getirilmesi.buda daha çok şampiyonluk bekleyeceği anlamına geliyor.tutturmuşlar bir senna.ben izlemedim sennayı bizzat.ama videolardan takip ettiğime göre iyi sürücü ve aynı zamanda çirkef bir sürücü.hele o prostla japonyadaki olayı,ondan sonra şumiyi çağırarak ağır abi edasıyla bir şeyler anlatırken kameramanları kovması gibi.bu benim görüşümdür kimseyi bağlamaz.inanın kazada hayatını kaybetmeseydi bu kadar efsane olacağınıda sanmıyorum.ama allahın takdiri işte eğer efsane ise oda bu şekilde efsane oldu.

  9. Hamilton agresif bir pilot olabilir ama öyle şuursuz bir şekilde atak yapmıyor. Mesela son 2 yarışta da önünde Schumacher var iken daha temkinli davranmayı ve net bir fırsat bulana kadar beklemeyi tercih etti. Çünkü biliyor ki Schumacher diğer pilotlara göre daha sert savunma yapıyor. Diğer pilotlara karşı ise bulduğu her boş alana saldırmayı tercih etti. Kendisini bu şekilde ayarlayabilmesi, Hamilton'ın kontrolü elinde tuttuğunun göstergesi.

  10. Senna'yı örnek alıyorum lafını, lafta bırakmayan tek f1 sürücüsü.

    —Hamilton—

  11. Babası Lewisi okula gönderrr ^^

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir