McLaren, Button'u Elinde Tutmak İçin Zorluyor

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Button ile ilgilendiği yönündeki haberlerin ardından anlaşılan o ki McLaren, İngiliz pilotun gelecekte de kendileriyle kalması için çalışmalarını hızlandırıyor.

Button’un anlaşmasına göre önümüzdeki sezon için bir opsiyon söz konusu ve bu opsiyon, McLaren’in lehine. Yani Button’a başka bir takımdan ilgi çekici bir teklif gelse bile, McLaren’in onayı olmadan bu geçiş sağlanamayacak.

Anlaşmanın öylece uzatılması pek mümkün görünmüyor. Çünkü İngiliz pilotun etkili performansı dikkat çekici.

Anlaşılan o ki McLaren, Button’u elinde tutmak için mevcut anlaşmadaki şartları geliştirip masaya koymak istiyor.

Anlaşmada yapılacak olan gelişimin ardından Button’un, McLaren’de 2012 sonrasında da kalacağı düşünülüyor.

Button ile anlaşması beklenen McLaren’de diğer pilot Lewis Hamilton’un durumu net değil.

Hamilton, McLaren’de kendisine rekabetçi bir araç verildiği sürece kalmaktan memnuniyet duyacağını hep söylüyor ama son dönemde adı, şu an için en hızlı araca sahip Red Bull ile de geçiyor.

Ön görüşmelerin yapıldığı yönünde herhangi bir açıklama yok ama Horner ile Hamilton’un yaptığı özel görüşme, İngiliz pilotun rekabetçi bir araca sahip olamaması halinde McLaren’den ayrılacağı düşüncesini pekiştiriyor.

McLaren pilotu, son açıklamasında araçlarının 3 yarıştır en hızlı olduğunu söylemişti.

Zirvedeki takımlarda Alonso, Ferrari’ye; Vettel ise Red Bull’a uzun vadeli olarak bağlı kalacakları yönünde bir anlaşma imzalamıştı.


Yorumlar

  1. Hayal gücün ne kadar gelişmiş öyle… Masal okumaya ara ver, burası rüyalar alemi ya da hayaller alemi değil.. Burası gerçek… Bi başka gerçek…. neyse… alınıyosun sonra..

  2. ferrari markalarda iddialı olabilmesi için kesinlikle alonsoyu yollamalıdır. gerçek eşit statü verebileceği iyi bir pilot getirseler bu sefer alonso nun ayarı bozulur. yine sıkıntı olur. 2016 ya kadar anlaşma yapıldı. kontratı en azından bu sene bozamazlar. bir sene daha beklesinler. gelecek sene ki başarısızlığın ardından psikolojik baskıyla alonso takımdan ayrılır. biraz caz cuz eder ama olsun. 3 senelik bir kayıpla bu fiyasko projeyi ucuz atlatmış olurlar. ondan sonra iyi iki tane pilot ferrari şampiyonluğa oynar.

  3. Arkadaşlar bir pilot biraz öne çıktığı zaman onu göğe diğerinide yere batırmayı çok seviyorsunuz çok iyi yapıyorsunuz.

    Button çok iyi pilot kumaşı sağlam bana kalırsa Massa'dan daha iyi.
    Bir hamilton kadar hızlı değil ( İstatistikler hariç ) ama 2. pilot da olmaz hiç bir zaman olursa bıraksın yakışmaz

  4. Gereksiz işler bunlar. Bir Canada yarışını izleyerek değerlendirme yapmak yanlış olur. Daha sezon bitmedi. İlgilenmemiz gereken daha önemli işler var.

    Daha önemlisi, Lewis Hamilton gibi pilotla durum belirsizken, Button gibi bir pilota gereksiz zaman harcama… Bilmiyorum ne kadar doğru?

    Elden uçup gitmemesi gereken adam Lewis. Dünyada kaçtane var bu adam gibi. Ama Button dan çok sayıda var ve olucaktır.

    Daha önemli konulara kafa yormamız lazım. Şampiyonluğa oynayacak pilot her zaman Lewis olucaktır. Button sadece geçen sene gibi bir iki yarışta şov yapabilir sadece. Şu gridde şampiyon olamaz Button. Aynı Webber gibi.

  5. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    pampa iyii laf koydun casus takımın taraftarı sezonun büyük bölümünü yaptığınız casuslukla önde götürdünüz kalan 3'de 2'lik bölümde şartlar eşitti ve biz kazandık şartlar eşit olursa kırmızı diorum 🙂 bay casus

  6. zaten bu yorumu da ancak bir çocuk yapardı sanırım. verin şu bebenin şekerini eline sussun 😛

  7. bizim cocukluk dönemimize inene kadar kendin biraz buyude öyle yorum yap.

  8. KAnada kazası Ferrari'de olsa herhalde kovardı Massa'yı. Herkesi kendileri gibi sandıklarından mantıklı yorum çıkmıyor bu tiplerden

  9. senin çocukluk dönemine gitsek yani 1-2 sene öncesine 🙂 kesin redbulla alakan bile yoktur. kim güçlüyse onun yanında olan sistemin adamlarından.

  10. Button'ı bilmem ama Lewis gitmez. Gelecekde motorlarla ilgili yenilikler yapılacak kurallar değişecek bilmem ne, sezon içi gelişimde RBR biraz daha pasif bu durumda Lewis RBR de sezonu domine edebilir muhtemel pekiya kurallar dğeiştiğinde RBR olaki geri düştü ozaman beni MCLaren e geri alın diye ağlar..

  11. mclaren taraftarlarının çocukluğuna in şunu görürsün ferrariden daha başarılı bir takım daha popüler bir takım Senna efsanesi beyaz Marlboro reklamlı otomobil. en büyük rakip Scuderia Ferrari ve Williams. Redbull'mu oda ne. ayrıca ben burda redbull ile ilgili birşey geçmiyor sazan gibi atladın herhalde yoruma baktın Mclaren ensemize yaklaştı biraz sallayım dedin haklısın. -Vodafone McLaren Mercedes-.

  12. bundan daha iyi 2.pilot mu bulacaksınız üstelik sizin memleketinizden

    bazen aynalara bakmadığını söylesede ..))

    kalacak çünkü ron öyle istiyor manevi oğlunun rahatı için

  13. Mclaren taraftarlarında bi rahatsızlk var aslında.

    Çocukluk dönemlerine indiğiniz zaman bu rahatsızlık hepsinde aynı çıkıyor ====> KIRMIZI^^

  14. haha haha casusluk yaptığı halde şampiyon olamayan takımın taraftarı konuşuyor haha haha

  15. zekanız vardı da McLAren'den önce niye alamadınız, RedBull'u dinlemeden pit yapamayan takım konuşuyor haha

  16. ADrian Wiliams tan
    Mike Ferrari den
    Rai Sauberden
    Diaz Renault tan mı geldi sizin takıma yoksa Carl gibi çocukluktan yetiştirdiniz de bizim mi haberimiz yok.Belki de Macca nın gücü yetmiyordur Ferrari den adam koparmaya 100 yılda bir o da hırsızlık yaptı elinizde patladı ===> Mike

  17. Bu sezon pilotlarımız ile ilgili transfer haberleri gerçekten abarmış vaziyette.

    Hem de görülmemiş şekilde.

    Adrian'ı Red Bull Aldı,
    Fry'ı Ferrari,
    Mike'ı Williams
    —-
    Rai'yi Ferrari
    diazı Ferari,
    —–

    McLaren ile ilintili herşey paha biçilmez. talibi çok.
    tabi bu da elde tutma maliyetimizi oldukça artırıyor.

  18. Bence kalmalı Mclaren'e çok yakışan istikrarlı bir pilot.
    Ayrıca Ferrari ye gidip Massa gibi 2. pilot olacak hali yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir