Ramirez, Hamilton'un Performansından Endişeli

yazar:

kategori:

Uzun süre Mclaren çalışanı olan Jo Ramirez, eğer görevine devam etseydi Hamilton’un gösterdiği performanstan endişe duyabileceğini ifade etti.

Hamilton Avustralya’da kazanmasına rağmen Malezya’da takım arkadaşı Kovalainen’in arkasında kaldı ve Bahreyn’de hatalarla dolu bir yarış çıkardı.

Hamilton’un yarışlarını izlerken "gözlerine inanamadığını" belirten Ramirez Autosprint’e yaptığı konuşmasında "O kadar hatayı nasıl yaptı anlayamıyorum." dedi.

Ramirez, Hamilton’un şuanki performansına rağmen sezon öncesi oldukça odaklanmış ve hızlı durumda olduğunu söyledi ve endişelerini dile getirdi.

Ramirez "Eğer Mclaren’de sorumlu olsaydım şu anki durumdan endişe duyardım."

"Ron Dennis bu konuyu onunla çoktan görüştü. Son 5 yarışta Hamilton’un hata oranı oldukça yükseldi. " dedi.

Ramirez ayrıca Hamilton için orijinal planın 2007’de test pilotluğu ve 2008’de ilk sezon olduğunu ancak alternatif Alonso, de la Rosa diziliminin durumu karıştırdığını ve Dennis’in Hamilton’un pilotluğunu hızlandırdığını söyledi.

Ramirez "2007’nin ilk 15 yarışında takımın Hmailton’a olan güveni fazlasıyla doğrulanmştı. Ancak kimse onun henüz 20 yarış geömişine sahip olduğunu unutmamalı" dedi.


Yorumlar

  1. alonsonun mclarende gercek yuzunu gorduk.takımla ters düştü ve bunlar oldu bunu neden mantıksız görüşlerle sürdürüyorsunuz.hamilton zaten son dk olarak oraya geldi.sezon öncesi hamilton soruları hep ihtimal olarak kaldı.Şimdiye kadar ÇOK iyi yarıştı.herkesin hataları oluyor o da düzelicektir.

  2. alonsocuların klasik yorumları gülmekten kendimi alamıyorum…:))))

  3. Çok Şişirdiler. Sonundada böyle oldu.. Schumiyle bile kıyasladılar.. ne diyim daha çok yol var önünde.. çok sey ogrenceksin.

  4. Hamilton'un hata yaptığı zaman Kovalainen'in bu hataları telafi etmesi lazım. Aynı şey Hamilton için de geçerli. Marka şampiyonluğu ancak o zaman gelir. Bu arada De La Rosa faktörüne gelirsek. Arrows tecrübesi var yani kötü araba ile ne yapabileceğini biliyor, ikincisi iyi bir pilotun arkasında back-up yapabilir rahatlıkla. İdeal bir ikinci pilot olabileceği kanısındayım. Keşke Alonso-De La Rosa ve test pilotu Hamilton dizilimi ile yarışsaydı geçen sene takım.

  5. tolga soydan avatarı

    üstünde biraz şanssızlıkmı var diyim bişey var son yarışlarda istedği gibi gitmiyo.araçda rekabetçi olmayınca geçen yarışlarda hataları daha fazla arttı.ama avrupada geri gelicektir.

  6. gökay kara avatarı

    alonsonun takımda olmaması büyük eksik ancak hamilton bu takıma ne kadar lider olur şüpheli bence macca büük hata yaptı

  7. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    hamilton baskıları kaldırabilecek yatenekte değil enazında şimdilik son 5 yarışın 4ü büyük hatalarla doluydu o kesin

  8. Vay anasını ya!E demek bu doğruysa yani fernandoya 2006 da levisin test pilotu,de la Rosa takım arkadaşı olacağı söylendi.Ve Ron oyun bozan oldu,hadi bunu yaptın bari göz göre göre neden fernandoyu sildin nankör adam.Sana imza atmış ve aynı yılşampiyon olmuş bir pilot bu,demek briatore doğru söylemiş fernandoyla 2007 martta geri dönmesi için görüştükleri doğru.Kendi aracıyla rakip olarak yarışan bir takım mc laren.ben de zaten araca ve rengine hastayım gerisi egzostan çıkan ses!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir