Red Bull'un Valencia'da Hedefi Galibiyet

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel “Valencia limanı etrafındaki atmosfer Monaco’ya oldukça benziyor ancak padok alanı biraz daha büyük ve garajlar daha geniş. Pist cadde pisti ancak ortalama hız 200 km/sa ve bu cadde pisti için oldukça yüksek. Bu açıdan oldukça tehlikeli.”

“Genel olarak virajlar için çok fazla düzlükler için daha az kanat gerekiyor. Bu da bazı konularda feragat etmeyi gerektirecek. Kaçış alanları yok bu yüzden hata yapma şansınız yok. Tek bir kayma sonucunda kendinizi duvarda bulabilirsiniz.”

“Geçiş oldukça zor ve tek gerçek geçiş noktası 12. viraj. Geçen sene orada iyi bir yarış geçirmiştik ve aracımız yine iyi olmalı. Yarış için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Mark Webber “Valencia geçmişte benim için iyi bir pist olmadı ancak orada şansımı tersine çevirmeye çalışmak için sabırsızlanıyorum. Bu pistin son sektöründe sürüşten çok keyif alıyorum. Bir çok viraj türünün birleşiminden oluşuyor ve mücadele gerektiriyor. Orası henüz olağan üstü bir yarışa sahne olamamış bir pist ancak bu sene bazı özel yarışlar izledik. Umarım Valencia da kendisini bu listeye sokabilir. Aracımızın orada iyi çalışmaması için bir neden yok ancak daha önce de gördüğümüz gibi mücadeleye hazır olmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. Finish görmek…

  2. Ömer_Massa avatarı

    bu haber 1 hafta önce de yayınlandı.neden bunu yaptı bu site yönetimi anlayamadım.

  3. komik bi başlık olmuş başka ne olabilirki puan mücadelesi mi :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir