"Sauber Kobayashi'den Oldukça Memnun"

yazar:

kategori:

2009 yılında spordan ayrılan Toyota’dan Sauber’e geçen Kobayashi iki sezondur oldukça mücadeleci yarışlar çıkarıyor.

Takımdaki yerini sağlamlaştıran Kobayashi ile ilgili olarak, takımın idari direktörü Monisha Kaltenborn, Brazilya’nın O Estado de S.Paulo gazetesine verdiği demeçte, “Ondan oldukça memnunuz. Kamui henüz Formula 1’de ikinci yılında ve şimdiden lider oldu. Heyecan verici sürüş stili bu takım ve taraftarlar için harika.” diyor. 

 


Yorumlar

  1. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    Kesinlikle iyi bir pilot, istikrarlı yarışlar çıkarıyor sürekli puanlar alıyor. Gözü kara cesur ataklar yapıyor.İyi bir takımda iyi yarışlar çıkarabilir. Peter Sauber iyi pilot seçmeyi bilen bir yönetici.

  2. bence kesinlıkle ya mclaren yada red bull a gitmesi lazım

  3. o yarıştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama millet anlamıyo hocam boşuna söylüyosun anlamıyolar yaw 😀

  4. ben hiçbir geçişin risksiz olmayacağını düşünüyorum.button biçti ham biçti koba biçti, bu nasıl bir bakış açısı. alonso risk alamadığından geçen sene şampiyonluğu kaybeeti daha ne olsun, keşke biçseydi petrov'u bundan daha iyiydi.kazandığı 6 puan hiçbişey kazandırmadı ona.

  5. 130 R daki geçiş ne kadar efsaneyse oda o kadar efsanedir kardeşim millet alonsonun en ii geçişi diye bunu gösterir ama onda da aynı durum vardı o yüzden ayrım yapmak olmaz gerçekten o efsane diyebiliyosa alosno taraftarları kobayashi nin geçişi de bi o kadar efsanedir

  6. bi nokyayı atladın kardeş koba nın lastikleri yepyeniydi
    ve fernando virenajı kaçırmıştı bunda efsanelik birşey yok

  7. he he he 😀 nasıl yarış izliyosun birader 😀 kobayashi kaybedeceği bişey olmadıgından resmen çarpışma pahasına dalmıştı içeri , alonso son anda görür görmez baktı bu biçeçek dedi kenara çekildi . Cidden garipsiniz .

  8. sauber onun için kesinlikle iyi takım. büyük takımlar dışında ayrılmamalı.

  9. heartless__94 avatarı
    heartless__94

    sağlam pilot

  10. en sağlam pilotlardan.cesur ataksever birisi..alonsoyu geçen yıl avrupa gp de son tur geçişi efsanedir.alonso önündeki buemiyi sıkırtırıcam derken:D adam esti geçti..

  11. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    seneye webberin yerine geçsin eminim vetteli parçalar

  12. Sauber ilerlerse takımdan ayrılmasın derim,ama eğer gidecekse daha rekabetçi takıma taktikleri gayet iyi olan bir takıma gitmeli ve sezonun geneline baktığımızda Red Bull önde bu konuda onu Red Bull'da görmek kesinlikle eğlenceli olacaktır 😀

  13. McLaren'de görmek isterim kendisini ama çok zor bir ihtimal malesef =//

  14. Matarama suko 😀

    Adam king ya… Potansiyel var… Schumi spordan ayrılınca neden onun koltuğuna geçmesinki…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir