Marko: "Red Bull Yasaklara Hazır"

yazar:

kategori:

Önümüzdeki Avrupa yarışında sıralamalarda yarış arasında motor haritalarının değiştirilmesi yasaklanacak. Sonraki yarış Silverstone’da ise egzozdan sürekli gaz çıkışı engellenecek.

Marko “Yasakların etkisini daha öncesinden minimuma indirmek için fikirlerimiz olmasaydı Red Bull olmazdık.” dedi.

Marko, FIA’nın getirmiş olduğu bu yasakların Red Bull’un üstünlüğünü durdurmak için olduğunu söyledi.

Marko “Yasağın zamanlaması çok aceleyle oldu. Bu Red Bull’un üstünlüğünü durdurmak için.” dedi.

 


Yorumlar

  1. marko veya parmak çocuk ne derlerse desinler , akla-kara valenciada belli olacak. biraz beklemekte fayda var…

  2. Belki de Redbull sezon basinda diger takimlara acayip bir fark atmisti da milleti killandirmamak icin bazi sistemlerini tam kapasite calistirmiyorlar? butun kozlarini piste surmuyorlar? olabilir mi?

    Gecen seneden beri Redbull araci hakkinda ki sikayetleri dusunursek, yapilan testlerin sıkılaştırılmasını düşünürsek fazla göze batmamak icin yarista bazi sistemleri kapatiyor bile olabilirler, bu adamlar bizim bildigimiz en buyuk avantaj sagladiklari sistemlerin yasaklanmasina sessiz kaliyorsa ve hala iddiali demecler verebiliyorlarsa benim aklima her turlu seytanlik gelir abicim 🙂

  3. Siz nasıl diyorsanız öyle olsun. Kimse kimseden üstün değildir. 2008 Monzoyı açın bir izleyin Ferrari motorlu Tororoso pilotu kazanınca Tifosilerin sevincine ve mutluluğuna bir bakın. Ben size bu kadar şase düşkünlüğü olurmu desem ne kadar şaçma olursa sizin bu dediğinizde o kadar saçma olmuş.

  4. Siz nasıl diyorsanız öyle olsun. Kimse kimseden üstün değildir. 2008 Monzoyı açın bir izleyin Ferrari motorlu Tororoso pilotu kazanınca Tifosilerin sevincine ve mutluluğuna bir bakın. Ben size bu kadar şase düşkünlüğü olurmu desem ne kadar şaçma olursa sizin bu dediğinizde o kadar saçma olmuş.

  5. yeni ve heyecanlı fan grubu çoktan şampiyonaya şekil vermişler..

    eski bir çin atasözü derki son gülen…

    durun bir bakalım eğer ingiltere ve sonrası aynen giderse bizde meşrubatçıları tebrik ederiz hak ettiler ve kazandılar diye

    bir yarış sonuçlarına da bakalım isterseniz alıp götürdünüz hemen bence pistde iddalı takımlar olacak ve şampiyona daha yakın olacak gibime geliyor bekleyelim ve ona göre konuşalım

    bu kadar iddalı konuşmalar için erken bence

  6. Herkesin dilediği kadar etkilenmeyiz kimse merak etmesin.Bu zamana kadar tur bindirıyorduk şimdi ise büyük farklarla yarış kazanırız.Renaultla olan uyumumuzu da çok iyi buluyorum devamı gelecektir en iyi takım bizde

  7. Marko "Yasakların etkisini daha öncesinden minimuma indirmek için fikirlerimiz olmasaydı Red Bull olmazdık." dedi.

    Sezon içinde bazı yasaklamalara gidilmesi olmayan bir şey değil ki onlarında eli bu konuda sandığımızdan güçlü olmalı.Ki böyle bir durumun olabilirliğini tahmin etmekte öyle uç bir şey değil.Etkileneceklerdir ama bende abartılan boyutta olmayacağı taraftarıyım.19 yarış tamamlandığında zirve kimi gösterir bilemiyorum ama matematikel şans olduğu sürece McLaren ve Ferrari pilotlarınında o yolda şansları biraz daha artıyor.

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    tamam işte emin olduğum şekilde benim onun bunun kadar bilgiye sahipsin, yani bizde bir motor var şöyle iyi böyle iyi diye atıp tutmanın manası yok. motor aşığı olan birine ilk defa rastlıyorum 🙂 neyse mesele değil, kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam edebilirsin.

  9. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda yada açıklamak zorunda değilim. Haklısın internet den kulaktan dolma bilgiler benimkiler işine yaramaz. Normal yol otomobili motor departmanın da staj yapıyorum.

  10. çıkarımın harika :))

  11. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Vettel bu sezon hangi yarişı arkalardan başladı kazandı?.adan son km\de baskıya dayanamadı.

  12. Marko Barcelona testlerinde “bugun yaris olsa herkese tur bindiririz“ demisti de hepimiz gulmustuk, Barcelona`da Ferrari dahil herkese tur bindirdiler mi? bindirdiler 🙂 Sadece Mclaren`e tur bindiremediler o da Barcelona testlerinde 10 tam turu bile bitirmekte zorlanan Mclaren araci degil di 🙂

    Redbull bence de etkilenecek ama iddiali demeclerine bakilirsa oyle sezonu yeniden baslatacak kadar degil..

  13. Yasakların etkisini daha öncesinden minimuma indirmek için fikirlerimiz olmasaydı Red Bull olmazdık."

    Formula 1de fikir!!!!!!!!!!!
    Test etmeden uygulamadan fikir tek başına hiç bişeye yaramaz
    Benimde bir fikrim var,ama işe yarayıp yaramadığını nasıl bileceğim?

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    Lafla değil kanıtla konuşuyorsun demek. şu engin bilgilerinden bizede ver biraz öyleyse, renault'un f1 bölümünde mi staj gördün? hoş staj görmüş olmanda bu motorla ilgili atıp tutacak kadar bilgi vermez ya insana neyse. hele bir dök bakalım taşlarını, internetten gördüklerin dışında ne öğrendin.

  15. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Bence blof yapar tarzda konusmus gerçi blof yapacak bir durumuda yok,hakli ya da haksiz kurallari koyan fia ve bunada uymak zorundalar,buna rakip takimlara psikilojik etki yapmak için verilmis bir demeç desek daha dogru sanirim,ama bence kesinlikle bu yasaklardan etkilenecekler avantajlarini yitirecekler siralamalarda ilk çizgide goremeyecimiz gunler olacak Redbullu.ama farki o kadar açtilarki bu Lewise ya da Alonsoya bir sampiyonluk getirir mi çok çok zor.ancak son yaristaki gibi Vettel baski altinda birkaç yaris ustuste hata yapar yaris disi kalir yada yarislari gerilerde bitirirse sezon birkaç yaris sonra yeniden baslayabilir.

  16. The Exterminator (%100 Anti) Kardeşim kesinlikle sana katılıyorum.Bu aracın, pilotun ve motorun bir kombinasyonu. Eğer üç faktör de bir araya gelirse, başarı elde edilir.Bizim şuan elde ettiğimiz gibi ayağımıza çelme takılmaya çalışılıyor ama başaramayacaklar. Sezon sonunda göreceğiz.

  17. Sevgili RENAULT ENGİNE kardeşim üstte yazdığım msj daki gibi zaman her şeyin çözümü olacak.
    Bu sene Adrianın aracı dayanıklılık olarak geçen yıla oranla çok iyi konumda.Renault un muhteşem yürüttüğü egsoz gazı görevi şer güçler tarafından kesilse de sene sonu bazılarının seslerini kesecektir İnşAllah.

  18. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -The Exterminator (%100 Anti) kardesim. McLaren sezon sonunda Ferrari nin de arkasinda kalir iddia na 1 e 10 veriyorum.
    -Böyle bir cilgin iddia da bulundugun ucun de seni kutluyorum :))
    -Cahil cesareti mi desem ne desem bilemiyorum :))

  19. Arkadaşım ben atıp tutmuyorum ben Tuttuğum ve Staj gördüğüm markanın arkasındayım. Yazan sensin üste çıkmaya sensin anlamadım. Lafla değil kanıtla konuşurum.

  20. Yusuf  Hitay avatarı

    ne ilgisi var kurduğun cümleyle. sanki motoru kendin geliştirmişsin gibi atıp tutmanın ne anlamı var.

  21. Evet fabrikadan biliyor sayılırım bilen biliyor zaten :))

  22. Sezon sonunda kim havaya girmiş ise görelim.

  23. RBR en hızlı araç olmayınca görücez parmak çocuğun o "muhteşem geliştirdiği sürüşü ve kendine olan müthiş özgüveni" i…

  24. Marko Yada Rbr için endişelenecek bir durum yok En iyi aero en iyi drs kullanımı en iyi yol tutuşu ve en güçlü olmasada sürüle bilirliği ve viraj çıkıslarında ki üstünlüğüyle en iyi motora sahipler.

  25. Allah-u Teala nın lütfu "Zaman" herşeye muktedir olandır.
    Takım Mclaren in gerisinde kalsa bile performans olarak yine de şampiyonluk çok kuvvetli ihtimal.
    Papatya falı gibi bi iyi bi kötü olan Button.2 yarışta bir yarış dışı kalan "agresif" lewis i düşündüğümüze şampiyonluğu kaybetmek Sebastian için zor olsa gerek.
    Geçen seneye oranla muhteşem geliştirdiği sürüşü ve kendine olan müthiş özgüveni sayesinde bu çocuğun ve bu takımın elinden şampiyonluk almak zor.
    Ayrıca Adrian gibi bir deha ve çevresinde kurduğu muhteşem ekibi de göz ardı edemezsiniz.
    Mclarenin gelişim olarak ta geçen seneki gibi Ferrarinin gerisinde kalacağı da başka bir olasılık ve bana göre de kuvvetle muhtemel.
    Çakma uzay üssü gibi "MTC " için ikincilik bence ilk seçenek olmalı

  26. Marko "Yasakların etkisini daha öncesinden minimuma indirmek için fikirlerimiz olmasaydı Red Bull olmazdık."

    İnş doğruyu söylüyorsundur Marko, umarım bu yasaklara rağmen işler istediğimiz gibi gider …

  27. redbull tepkisini çok az görüyorum demekki,etkilenmeleri çok az olacak.

  28. Yusuf  Hitay avatarı

    Fazla havaya girmiş arkadaş

  29. Marko "Yasakların etkisini daha öncesinden minimuma indirmek için fikirlerimiz olmasaydı Red Bull olmazdık."

    McLaren tarihinde yer almış birisi olarak, etkili bir cümle kurmuş.

    İnsanın, kıyısından da olsa McLaren'e bulaşması kafi.

  30. alonzomanyaa  avatarı

    :))

  31. Marko "Yasakların etkisini daha
    öncesinden minimuma indirmek için
    fikirlerimizolmasaydı Red Bull
    olmazdık." dedi. Kesinlikle katılıyorum motor patnerleri olarak Renault da her şeye hazır.

  32. bakalım göreceğiz hazırmıyız,değilmiyiz silverstone da belli olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir