Petrov Bu Sene Kendisini Bambaşka Hissediyor

yazar:

kategori:

Geçen sene Formula 1’e merhaba diyen Rus sürücü pek parlak bir sezon geçirememişti ve uzun uğraşlar sonucunda Renault takımındaki koltuğunu korudu. Ancak Petrov bu seneki istikrarı ile herkesi şaşırtmayı başardı.

Petrov “Bir sene sonra sanki kafamda bir bölüm kapanmış gibi oldu. Takıma daha yakın oluyorsunuz, takım sizi takip ediyor ve üst düzey olmanıza yardımcı oluyor. Yukarıda olmak için birlikte çalışıyorsunuz ve arkadaş oluyorsunuz. Telefonda konuşuyoruz ve bana çözmem gereken bir şey kalmadığını söylüyorlar.”

“Kendimi evimde hissediyorum ve tüm sene beni desteklediler. Belki bu sayede bu sene daha iyi sonuçlar alıyorum.” dedi.

Nigel Mansell ve Jean Alesi gibi ünlü isimlerin de övgüsünü alan Petrov bundan gayet memnun ve galibiyet kazanma ihtimalini reddetmiyor.

Petrov “Her sürücü kazanmak ve en tepede olmak ister ancak şu an için doğru yolda ilerlediğimizi söyleyebilirim. Geçen sene harika değildi ancak bu sene çok fazla gelişim gösterdi ve hâlâ birlikte gelişmeye devam ediyoruz.”

“Hayatta her şey mümkündür. Kanada’da ne olduğunu görebilirsiniz. Çok büyük kargaşa vardı ve o tür yarışlarda her şey mümkündür.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sezona gerçektende harika bir başlangıç yaptı Malezyada tümseğe çarpıp direksiyon kilidini kırana kadar çok iyi gidiyordu. Monocoda yine çok şanssızdı Canadada o yağmura rağmen harikaydı kısacası gözle görülür bir gelişme var. Geçen sezon Kubica hemen hemen her pistde sıralamalarda 0.5 sn fark atıyordu keşke bu sene Kubica olsaydı da ona karşı neler yapabileceğini görseydik.

  2. Helal olsun valla. Geçen sene ben dahil herkes saydırıyordu adama. Bu sene oldukça iyi. Malezyadaki uçuşunu saymazsak… Monakoda şanssızdı sadece.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir