Bahreynli Yetkililer, 2012 Yarışından Emin

yazar:

kategori:

2011 sezonunun açılış yarışı olacak olan Bahreyn, ülkedeki kaos ortamı nedeniyle bu şansını kaybetmişti. Daha sonra sene sonunda gerçekleştirilmesi planlanan yarış, ilgili tarafların isteksizliği ve ülkedeki kargaşanın devamı nedeniyle takvimden tamamen çıkarıldı.

Pistin CEO’su Shaikh Salman bin İsa Al Khalifa “2012’de çok başarılı bir yarış geçirmeyi planlıyoruz. Bu sene yarışı yapamamak hayal kırıklığı oldu ancak her türlü ertelemenin gelecek seke daha başarılı olmayı sağlayacağından eminim ve umarım gelecek sene bunu başarıp en iyi yarışımızı geçirdiğimizi söyleyebiliriz.” dedi.

Al Khalifa, bu sene yarışı yapabileceklerini ancak FIA ile Bernie Ecclestone arasında tarih konusunda anlaşmazlık olduğu için yarışı yapamadıklarını, ancak yine de en doğru kararın verildiğini söyledi.


Yorumlar

  1. aslında devrim bahreydede uzak dğeildi fakat dışarıdan müdahele oldu.dünya medyası da buna sessiz kaldı.eğer bu devrim olsaydı hem bahreynliler için iyi olurdu hem de yarış bizde kalırdı

  2. istanbulparkın olma ihtimali çok düşük bence 20 yariştan fazla yariş olmaz diye acıklama geliyo todt dan takvimde yeri kesin olan 20 yariş var zaten bi tek turkiye kesin degil bu yönden düşününce ya bahreyndeki olaylar sayesinde yada ispnya hukumeti sayesinde yariş bizde kalır gibi

  3. Kesinleşen bir şey yok. Bekliyoruz hâlâ.

  4. İstanbul Park noldu? Haberi olan var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir