Button Stilini Değiştirmeyecek

yazar:

kategori:

Kanada’da yarışın bitmesine 30 tur varken son sırada bulunan Button, o andan sonra gerçekleştirdiği sürüş ile önüne gelen herkesi geçmeyi başardı ve son turda lideri takip ederken, Sebastian Vettel’in baskıya dayanamayıp hata yapması sonucu yarım tur kala lider olarak galibiyeti kazandı. Button bu galibiyetten memnun olsa da sürüş stilinde bir değişikliğin olmayacağını söyledi.

Button “Bir şey değişmeyecek, sürüş stilimde ve takımla çalışmamda değişen bir şey olmayacak. Tüm sene boyunca çok mutluydum. Bu beni daha iyi bir sürücü yapmayacak. Mükemmel bir sürücü olduğumu söylemiyorum ancak bir anda kendime daha fazla güveneceğimi de düşünmüyorum. Bu iki sene önce, ilk şampiyonluğumu kazandığımda oldu. Diyebileceğim tek şey, o galibiyetten sonra kendime bakıp çok fazla gülümsediğim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. havalar her gün yağmurlu olmaz

    seve seve değiştirecek hemde bir çok sefer de takım arkadaşına yol verip yakıt tasarrufu yapacak geçen senelerde olduğu gibi.

    kanada yanlış örnek olmasın

  2. Gerçek pilotlar yağışlı yarışlarda ortaya çıkar diye bir söz vardır. Schumacher, Senna, Button gibi pilotların F1'de özel bir yeri vardır.

  3. Gerçekten hem mütavazi hem de centilmen bir pilotsun benim gözümde. Sampiyon olmasan da olur arkadasim.

  4. aynen sana katılıyorum geçen senede 2 tane yarış kazanmıştı 2yarışta aynı kanada gp gibi yağmurludu

  5. Ben bu Button'ın yağmurlu havalar dışında yarış kazandığını hatırlamıyorum, yani evet son yarışı harikaydı ama kaç tane güvenlik aracı girdi. zATEN NORMAL YARIŞLARDA bUTTON ORTALARDA YOK…

  6. Birde telsiz konuşmaları olsa dadından yenmez 😀

  7. Button, yalnızca araç sürmekle kalmıyor, aynı zamanda strateji üzerinde de kafa yoruyor. Yalnızca hızlı olmaya çalışmıyor, aynı zamanda aracını ve lastiklerini de korumaya çalışıyor. Yalnızca kalbiyle değil, aynı zamanda zihniyle de sürüş yapan bir pilot. Tıpkı Prost gibi. Ben bu özelliğini çok beğeniyorum, umarım hiçbir zaman değişmez.

  8. Filmin adı: Bir McLaren Günü
    Yapım Yılı: 2011
    Tür: Fantastik Macera
    Oyuncu Kadrosu:
    -McLaren & Mercedes
    -Jenson Button
    -Diğer takımlar
    -Diğer yarışçılar

    Filmin Konusu:
    Yağmurlu bir yarışta takım arkadaşı ile temas yaşayan, viraj çizgisini kaybeden rakip pilotu diskalifiye eden, güvenlik aracının arkasında hız yaptığı için pitten geçme cezası alan, yarışın bitimine 30 tur kala son sırada olan ve bundan sonra herkesi ipe dizip, son turda lidere hata yaptıran ve yarışı kazanan bir pilotun sıradan bir yarış günü.

    ————————————————–
    Barcelona ve Real'in maçı sinemalarda gösteriliyor. Bunun tekrarı da sinema da iyi gider. Yüksek desibel ses sistemi + dev ekran ve McLaren.

    Biletler sadece Macca fanlarına satılmalı. ve yarış sadece Jenson'ın kamerasından ve onun uzak çekimlerinden verilmeli.

  9. "Mükemmel bir sürücü olduğumu söylemiyorum ancak bir anda kendime daha fazla güveneceğimi de düşünmüyorum".

    Adamım ya, Bir yarış kazandı diye havalandı diyenlere… Bütün pilotların dikkate alacağı bir söze imzanı atmışsın yine. Karşında 3 tane dişli rakip varken şampiyon olmanı bende beklemiyorum. Ama adını anılacaklar listesinde hep kalman için iyi işler yap biz taraftarına yeter…

  10. Çok mütevazisin button seviyorum seni =))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir