Whitmarsh: "Hamilton, McLaren'de Mutlu"

yazar:

kategori:

Kanada’da Hamilton’un Red Bull Takım Patronu Christian Horner ile özel görüşme yapmasının ardından İngiliz pilotun McLaren’den ayrılmayı ciddi olarak düşündüğü öne sürülmüştü.

McLaren Patronu Martin Whitmarsh’a göre Hamilton, takımda mutlu ve McLaren, şu an için pilotlarında bir değişiklik yapma niyetinde değil.

Whitmarsh: “Genel ifade ile takımda iki harika pilota sahibiz. Bu takımda olmaktan keyif aldıklarını düşünüyorum. Her ikisi de kazanmak istiyor ve onların birbirleriyle yarıştığını gördünüz”

“Zamanı gelince gelecek hakkında konuşacağız ama şu anda farklı bir pilot dizilimi üzerine plan yapmıyoruz”

“İki harika pilota sahip olduğumuz için şanslıyız. Takım içinde harikalar, birbirlerine göre harikalara ve geçen hafta sonu iki pilotunuzun çarpışması ve birinin yarışı tamamlayamaması, olmasını istediğiniz şey değildir. Ama gariptir ki geri dönüş baktığınızda böylesi bir kazanın ardından iki pilot arasındaki ilişki güçlüydü.”

“Nihayetinde Lewis, nereye gideceğine karar verecek. Ama bu takımda olmaktan keyif aldığını düşünüyorum. Üst düzey bir pilot olarak Lewis, basının onun beklentilerini tatmin edeceğini düşündüğü herhangi bir üst düzey takımla bağlantıya geçecektir”

“Basında yazılanlara çok fazla ilgi göstermiyorum. Tecrübelerime göre pilot görüşmelerinde olanlar aslında iyi bir kılavuzdur”

Whitmarsh ayrıca Hamilton’un Monako ve Kanada’dan sonra güçlü bir şekilde geri döneceğine inanıyor.

Whitmarsh: “Monako’da sonra onun konuşmam gerekti. Ama bu, araç içinde neler olduğundan çok, aracın dışında olanlarla ilgiliydi. O bir yarış pilotu. Benimle çok konuşması gerekmiyor.”

“Bir iki gece önce onu gördüm. İyi durumdaydı. Kazamamayı sevmediğini biliyorum. Özellikle son iki yarış hafta sonundan keyif almadı ve eminim ki bu yarışı dört gözle bekliyor”


Yorumlar

  1. bir gerçek varki daha hızlı olan bir araçta neler yapabileceğini herkes merak eder. bu yüzden Senna gitmişti. O şans yüz kere gelse yüz kere giderdi ama bilebilse sonraki sene hızlı olmayacağını williams'ın yapar mı hayır.
    doğru olan eğer gidecekse 1 sneliğine gidip geri dönsün.

  2. Herhalde bu güne kadar McLaren dan ayrılmaya karar veren pilotlara hiç üzülmemiştim. Ama bu adam ayrılırsa üzülürüm harbiden.

    Lewis, McLaren da bence de mutlu. Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali menejerinin işini iyi yapmasıdır gerisi.

    Şunu da diyim McLaren dan RB ye bence geçmez Lewis. Alonso varken Ferrari ye de gitmez düşüncesindeyim ki Alonso ile yapılan antlaşmadan sonra kesin gitmez. Geriye sadece Mercedes kalıyor. O da şuan yarışmak istenicek bir takım değil, diğer üçüne kıyasla. Yoksa Mercedes sonuçta.

    McLaren zaten Lewis in takımı olmuş bir takım. Bu sene ye kadar tek odakta olan adam Lewis di. 2011 de Button a daha rahat olucağı araç verdiler ve oda sürüyor iyi bir şekilde. Bu yanlış anlaşılmasın. Lewis Melbourne de şuan aracımız müthiş RB ninki nasıldır bilemiyorum demişti. Buda araçtan memnun olduğunu gösterir.

    Yani uzatmaya gerek yok aslında sonuç belli. McLaren ve Lewis ayrılmaz bir ikili. Bu da çok belli bence.

  3. böyle genç pilotlara böyle ağır yükler yüklemek omuzlarının kaldıramayacağı şeyler yapmasına ve çuvallamasına neden oluyor.

    yer: mc laren
    konu:kaynayan bir kazan

    servis ve sunum:martin bey.

  4. Hamilton kardes kendini pilot yapan takimin Mclaren oldugunu cok cabuk unutmaya baslamis. Evet bu sezon RBR'un gerisnde takim ama her daim atak yapip basa gececek yüksek potansiyeli barindiriyor. Baska takimlarda sans arama sevdasina düsmesin kerata yoksa yazik olur kendisine diyorum.

  5. herzaman olduğu gibi samami ve gerçekci bir açıklama yapmış martin

  6. Lewis mutlu ama huzursuzluk baş göstermeye başladı.Kariyerine çok iyi bir araçlar başladı .Devamı gelmeyince huzursuzluk ve kıskançlık beliriverdi.Gözü açık bir şekilde Rbr de.Rbr yarın öbür gün düşüşe geçer Ferrari ya da bi başka takım revaçta olur bu kez onları gözüne kestirir.Yani anlayacağınız bu şekilde tam olarak kendini işine adayamayacak.Zor günleri bekliyor lewisi.

  7. Adı: Lewis Carl Davidson Hamilton
    Doğum tarihi: 7 Ocak 1985
    Doğum yeri: McLaren

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir