Barrichello: "Yeni Kurallar Williams'a Yardım Edecek"

yazar:

kategori:

Barrichello “Sıralamalarda son seansı zorluyoruz ve düşük puan mücadelesi verebilecek duruma yakınız. Bakalım bu kurallar neleri değiştirecek.”

“Sıralamalardan yarışa değişiklik yapabileceğimiz motor haritamız yok bu yüzden insanların bu sistemden ne kadar kazandıklarını bilmiyorum. Bu tür şeylere sahip değiliz ve sene başından beri durum böyle.” dedi.

Barrichello, takımın yapacağı aerodinamik güncellemelerle birlikte düzenli bir şekilde sıralamalarda son seans mücadelesi verebileceklerini düşünüyor.

Barrichello “Aero parçalarımız da çalışırsa ilerleyebiliriz. Buradaki ve Silverstone’daki güncellemelerin nasıl çalışacağına bakmalıyız çünkü araçta iyi olması gereken çok fazla şey olacak.”

“Eğer insanlar FIA değişiklikleri nedeniyle gerilerlerse biz ileri adım atabiliriz. Bunun için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Bazı kesimlerin FIA’nın sezon içerisindeki değişikliğini eleştirmesi karşısında Barrichello “Bu politikten çok sportif bir karar. F1, yol araçlarının geleceğidir ve yollarda sürekli üfleyen egzoz olduğunu düşünmüyorum.”

“Bu çevreci değil. Bu açıdan daha çok sportif bir karar.” dedi.


Yorumlar

  1. bizde yedik bariçello yani sportif kararmış,ya herkes redbulu durdurmak için yapıldığını biliyor bu kuralınnn

  2. Şu williams'ı da görmek istiyorum yukarılarda artık yaw. Williams Renault fena olmazdı 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir