Alonso'ya Göre Toparlanmak için Zaman Var

yazar:

kategori:

Alonso, Ferrari’nin toparlanması için giridin en hızlı aracı haline gelmesi gerektiğini düşünüyor ve bununla birlikte bu sene kariyerindeki en iyi yedi yarışı çıkarttığını ekliyor.

İspanyol pilot, “En iyi otomobile sahip olmamız gerekiyor. Eğer en iyi otomobile sahip olabilirsek, şampiyonluğa ulaşabiliriz. Daha çok zaman ve çok yarış var önümüzde toparlanmak için. Gittiğimiz her yarışı kazanmaya çalışmalıyız. Bu bazen mümkün olmuyor ama hedefimiz bu.”

“Rakiplerimize saygı duymalı ve bazı yarışlarda, bazı yerlerde yapmamamız gerekenleri yapmamalıyız. Ferrari’de olduğunuzda üzerinizde bir baskı oluyor. Gittiğin her yarışı kazanmak zorundasın ya da her şampiyonayı. Bu yedi yarışta, ben kariyerimdeki en iyi yedi yarışı, en iyi sıralama turlarını çıkardım ve en iyi startları aldım.”

Alonso, bu hafta sonu gerçekleştirilecek değişikliklerin çok büyük fark yaratmayacağını da düşünüyor.

“Bilemiyorum. Ama sıralamaların dengesini büyük ölçüde değiştireceğini de sanmıyorum.”

“Yarışlarda biraz daha yakın oluyoruz. Buraya gelip yarışı kazanma konusunda ise tamamen umutsuz değiliz. Bilmemiz gereken şu anda ne durumda olduğumuz. Olduğumuz yolda devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Şu anda biraz daha rekabetçiyiz gibi ama rakiplerimizin ne kadar hızlı olduklarını görmezden gelemeyiz.”

Ferrari’nin son iki yarışta sergilediği gelişimden memnun olan Alonso, Valensiya’da da rekabetçi olacaklarına inanıyor.

“Şu anda yarış kazanmak zor. Kuşkusuz Monako’da ve Kanada’da bu fırsat vardı, bunun bir rüya olmadığı bir gerçek. Çok yakındık. Kanada da ön çizgideydik, Monako’da ise finişin 10 cm gerisinde.”

“Doğru yoldayız, gelişiyoruz. Valensiya’nın karakteristiği Montreal ve Monako’ya benzer. Ama sıralamalarda bazen neredeyse bir saniye geride kaldığımızı da unutmamamız gerekiyor.


Yorumlar

  1. haber çevirisinde herhangi bir hata görmedim ben. burada ne yazıyorsa o var yukarıda. bazen ingilizce siteler bile pilotların söylediklerini farklı yansıtabiliyorlar. bırakın Türkçeye çeviriyi.

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/92524

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sami Abi buyur:

    “Despite these seven races that I think I drove the best seven races of my career with the best qualifying laps, compared my team-mate, compared [to] last year, compared [to] different years, with the starts etcetera, even with that it seems that the season has been a very bad season so far.

    Burada anahtar cümle COMPARED MY TEAM MATE ,COMPARED LAST YEAR .
    Bu cümleler işlem görmezse, far cry 2000 kendini doktor da zanneder ilaç mümessili de.

  3. Sayın site yönetimine.
    Bu haberin orjinal metnini verirseniz çok sevinirim.Çevrim hatalarını fırsat bilen ilaç mümessillerinin gerçeği öğrenmesi gerek.Abdullah Çelik yanılmıyorsam siz İngilizce Öğretmenisiniz lütfen bu durumu düzeltin.

  4. Bu yedi yarışta, ben kariyerimdeki en iyi yedi yarışı, en iyi sıralama turlarını çıkardım ve en iyi startları aldım.

    Gereksinim:
    Zyzapin.

    Kullanım şekli:
    Günde 5-10 mg’lık doz ile başlanır ve birkaç gün
    içinde günde 10 mg’lık doza erişmek hedeflenir. İlaç günde 1 kere ve
    yemek saatleri gözetilmeksizin alınır. Doz ayarlaması gerektiğinde
    artırma veya azaltma işlemi 5 mg’lık doz fraksiyonu ile, en az 1 hafta
    ara ile yapılmalıdır.

  5. Bu yüz ifadesi 2011 sezonunun Ferrari için bittiğinin resmidir. Belki bir atılım yaparlar ama strateji mallığı ve aptal kazalarla kaybederler yine de.

  6. rocco junior avatarı

    Kim şahsileştiriyor,benim yorumuma sazan gibi atlayan sensin.Cümle alem biliyor adamın en iyi olduğunu senin gibi sığ düşünceli,tek bildiği hakaret,alay etme olan tipler bilmiyor.Kamyoncunun taraflarını unutmamak lazım.Ayrıca git Türkçe öğren sen eğitim alıyor musun?Yanlız değil o "yalnız"

  7. Yanlız site yönetimi bu tarz adamlar işi şahsileştiriyor lütfen bunları alın buradan.Kimseyi baz alıp konuşmama rağmen adam hakaret ediyor.

  8. kariyerindeki en iyi yarışların bu yılki 7 yarış olduğu konusuna hiç katılmıyorum. geçen senenin 2. yarısındaki performansının yanında bu yılki sürüşleri sönük kaldı.

    startlar konusunda da katılmıyorum. geçen sene de dahil, alonso'nun ferrari aracıyla aldığı startlar biraz zayıf. bunun yanında, ispanya'da aldığı start, senenin en iyi startı olmaya kuvvetli adaydır bence.

    ferrari'nin gridin en hızlı aracı olması konusuna gelince.. bu durum bu sene için pek mümkün değil kanımca. bunun yanında, zaten gridin en hızlı aracı olması durumunda şampiyonluk da otomatik olarak gelecektir, çünkü daha 12 yarış var. esas olan ve beklenen, geçen yılki gibi alonso'nun gridin en hızlı aracı olmayan ferrari ile şampiyonluğu kovalamasıdır.

  9. hakan yerine kimi gelir değilmi.uyan hakan uyan sabah oldu işe gitmen lazım.senin musab ına rızık kazanman lazım.boşver sen alonso gitsin .

  10. alonso bir gün ferrariden yollanacak..ama bu sene değil…

  11. bu vettelciler nerelerdeydi daha önce.geçen sene webber hakkınızdan geliyordu.bu sene işi baştan sağlama alıp adamı nerederyse her yarışa problemli çıkararak bertaraf ettiniz.gerçi fırsatını buldumu yine yusuf ismini hatırlatıyor siz vettelcilere ama.bu seneki redbulda aynen 2007 nin mclarenini görüyorum.koca takıma karşı tek bir kişi.ona rağmen alonso 2007 aynı puanlarla bitirmişti sezonu.(hala yenildi diyebilenler var ama neyse).işte buadam onun için gridin en iyi pilotu.abudabi demişken kaç pilot kaç geçiş yaptıda alonso petrovu geçsin.geçiş profesörü hamilton bile kubica ya takıldıysa gel gerisini sen düşün.

  12. Toparlanmaya gerek yok FİA toparlıyor zaten böyle giderse güncelleme yapmadan Redbulla yetişecekler.

  13. rocco junior avatarı

    arkadaşım özürlü müsün?yaş kaç?puhahah tarzı sesler çıkaran senin gibi bir arkadaş daha var.git araştır alonso pilotlar tarafından ayrıca takım patronları tarafından yapılan ankette en iyi seçilmiş mi seçilmemiş mi öğren.bi tarafına bir şey girmiş gibi yorum yazma.sana da soracak değilim hangi kelimeyi konuşacağımı.hee abu dhabi alonsonun hatası değil ben bi alaka göremedim.

  14. Tamam da kıymetli arkadaşım adam limitlerinin üzerine çıktı elinden gelenin en iyisini yaptı haliyle hata mata yaptı bence çok büyük bir şey de kaybetmedi.Ama el insaf ucunda şampiyonluk olan bi geçiş için 40 tur beklemekle aynı şey mi?.Ayıp yav 🙂

  15. parmak çocuğun geriye düşünce yaptıklarını dünya gördü. arkasında mclaren olunca da yolda duramıyor 🙂 (kısasa kısas)

  16. En iyi pilotmuş puhahahahah hiç güleceğim yoktu.
    2010 abu dhabi gibi bir rezillik durduğu sürece siz o kelimeyi ağzınıza almayın bence.

  17. Alonso'nun elinden geleni yaptığına eminim de, Ferrari şimdiden 1.6 motora geçmiş olacak ki gitmiyor araba…

  18. Yusuf  Hitay avatarı

    en iyi startlarını mı almış ? ispanya dışında her startta yer kaybetti hatırladığım kadarıyla.

    iyi iyi alonso'da pes etmemiş, güzel bi 12 yarış var önümüzde

  19. birileri yine saçmalamış doğal olarak görende sanır bu senenin en hızlı aracı ferrari diye
    aynı sezonumu takip ediyoruz yoksa birileri nascar veya wrc yimi anlatmakta hani takılmıştır diye söylüyorum.
    ayrıca yılanda bir canlıdır zarar vermediğiniz takdirde size bir zararı dokunmaz ama canınızı yakıp avlanma bölgesine girerseniz

    işte böyle her haberde panik atak olup saldırma ihtiyacı salgılar vücut hormonlarınız..)))

    bu yılandan beterdir.

  20. "Bu yedi yarışta, ben kariyerimdeki en iyi yedi yarışı, en iyi sıralama turlarını çıkardım ve en iyi startları aldım."

    diyor…

    ben bu adamın sürüşünden en ufak bir zevk almıyorum. ferrarinin toparlanması için gridin en hızlı aracı olması lazımmmış. zaten muhtemelen öyle…hadi değil diyelim. o zaman sana ne gerek var?
    ferrari bu araçla tur yedi ve muhtemelen bir kaç yarış içerisinde gelişimi durduracak…ne hale geldi koca ferrari…bu alonso santanderin ferrariye attığı en büyük kazıktır bence…
    el ile değme yılana elede yazıktır yılanada yazıktır…

  21. rocco junior avatarı

    En iyi pilota zaten sahibiz.Ancak dediğin gibi olsaydı deli saçmasından başka bir şey olmazdı

  22. "En iyi pilota sahip olmamız gerekiyor. Eğer en iyi pilota sahip olabilirsek, şampiyonluğa ulaşabiliriz. Daha çok zaman ve çok yarış var önümüzde toparlanmak için. Gittiğimiz her yarışı kazanmaya çalışmalıyız. Bu bazen mümkün olmuyor ama hedefimiz bu."

    Açıklama böyle olsa idi nasıl olurdu acaba?

  23. sen gritin en ii pilotusun bunun herkez farkında diaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir