Vettel FIA'nın Kural Değişikliklerinden Endişe Duymuyor

yazar:

kategori:
Değişikliklerin Red Bull’u diğer takımlardan daha fazla etkileyeceğini düşünmeyen Vettel  takımının Valensiya’da yine güçlü bir yarış çıkarabileceğine inanıyor.

“Herkes için bir fark yaratacak ama bize diğerlerinden daha büyük etkisinin olacağını sanmıyorum. Hepimiz için, tüm takımlar için durum aynı.”

“Takımın benden bir şeyler sakladığını düşünmüyorum. Bir sır falan yok. Geçen sene de bir ara bazıları otomobilimizde bir manivela olduğunu düşünmüştü ama öyle değildi. Benim bildiklerime dayanarak sizi temin edebilirim ki cumartesi günü ile pazar günü arasında değişen hiçbir özel şey yok.”

“Ever bazen cumartesi gününü harika geçirip pazar günü sorun yaşayabiliyoruz. Ama çok iyi yarış tempomuzun olduğu baskın yarışlar da geçirdik. Ama bazı yarışlarda hızımı beklediğimiz gibi olmadı.”

“Her yarışı kendi içinde değerlendirmek gerekiyor bence. Kanada’da hava şartları belirleyiciydi. Monako’da yarış tempomuzun oldukça iyi olduğunu düşünüyorum ama farklı strateji gerçek tempomuzu sergilememizi zorlaştırdı.”

“Geriye bakarsak, şu anda kadar yarışta ve sıralamalarda, her yerde oldukça rekabetçi bir aracımız var. Bu nedenle burası için de oldukça rahatım. Kanada bize uymuyordu ama yine de çok iyi bir gün geçirip polü almayı başardık. Burada da neler yapabileceğimizi göreceğiz.”


Yorumlar

  1. etkilenirler ama yine kazanabilirler

  2. yani c.tesi takımın birşeyler yaptığı doğru zaten buda az çok biliniyor motor haritasından diyorlar bakalım göreceğiz aslında bu yasaklar takımı etkileyecek diye düşünüyorum ama takımda bunun tersi yönünde demeçler veriyor göreceğiz artık şurda ne kaldı c.tesiye

  3. Zaten aeronun ön planda olduğu pistlerde tur bindiriyorlar.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    yahu bir git allah aşkına. sıralama turunda 1 sn fark attığın rakibine tur bindirmen gerek normal şartlarda. ancak bir kaç yarıştır yarış temposu olarak en iyi değiller, bunun tek bir açıklaması olabilir o da sıralamaların son turunda aktif edilen özel bir düzenek.

  5. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Ne varda ikiye bi acıklama yapıyorsunuz doğal olarak geride kalmaktan korkuyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir