Horner, Hamilton'ın Takım Değiştireceğini Sanmıyor

yazar:

kategori:
 Horner takımının daima mümkün olabilecek en iyi pilot dizilimini hedeflediğini ancak Hamilton’ın bir seçenek olarak çok fazla düşünülmediğini belirtiyor.
“Her şeyden önce, griddeki her pilotun Red Bull otomobilini kullanmaktan memnun olacağını düşünüyorum. Takım açısından bakacak olursak, biz mümkün olabilecek en iyi pilot dizilimine sahip olmak isteriz. Ancak aynı zamanda takımla uyum içinde çalışabilecek bir ikili isteriz. Bu yüzden pilotlarımızı seçerken bazı şeyleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
“Lewis ve Sebastien kombinasyonu çok iyi işleyebilecek olsa da bu konu üzerinde çok kafa yormadık çünkü onun müsait olduğunu düşünmüyoruz ve sahip olduğumuz iki pilottan memnunuz.”
Horner, Hamilton’ın Kanada’da kendisini ziyaret etmesine şaşırdığını kabul etse de görüşmenin içeriğinden bahsetmiyor.
“Lewis’in Montreal’deki ziyareti içeriğini burada ifşa etmeyeceği sürpriz bir ziyaret oldu. ama Lewis bir McLaren pilotu. On yıldan fazla süredir McLaren pilotu ve biz Sebastian Vettel ile Mark Webber’in ortaya çıkardığı işten memnunuz. Şu anda aksini iddia etmek yersiz olur.”
Hamilton da daha önce söylediği gibi Valensiya’da, yakımın kendisine rekabetçi bir araç verdiği sürece McLaren’a bağlı kalacağını açıkladı.
“Şu anda kontratım geçerli ama Martin yeni anlaşmayı kısa süre içinde görüşeceğimizi söyledi”
“Kendimi Red Bull aracının içinde ya da Red Bull tulumlarıyla düşünmedim hiç. Şu anda harika bir otomobilim var ve kazanabilecek kapasitede. Bu sene Red Bull dışında yarış kazanan tek takım biziz.”
“Burada harika bir ekip var. 13 yaşımdan beri bu takımla birlikteyim ben ve daha önce söylediğim gibi rekabetçi olduğumuz sürece başka bir yere gitmem için bir sebep yok.”
“Şu adan hedefimiz gelişmek ve daha fazla yarış kazanmak. Jenson ile birlikte daha fazla 1-2 sonuçlar almak istiyoruz. Bu takım asla vazgeçmiyor. Takımdan da istediğiniz budur, daima zorlamak, daima kazanmak istemek.”

Yorumlar

  1. uzun yıllar yarışıp ta aynı takımda başlayıp aynı takımda bitiren bir pilot varmı acaba? bir gün gelir gider…

  2. Kendimi Red Bull aracının içinde ya da Red Bull tulumlarıyla düşünmedim hiç

    Nedense bende hiç hayal edemiyorum seni farklı takımlarda Lewis =)) artık bu sözlerden sonrada McLaren'den ayrılacağına inanmıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir