Hamilton: "Red Bull'ları Sıralamalarda Geçmek Mümkün"

yazar:

kategori:

Hamilton “Bu kesinlikle mümkün.  Son yarışlara bakarsak, sıralamaların son seansında onlara önde olmalarını sağlayan motor ayarları var gibiydi.”

“Ve son yarışta diğerleri yeni DRS getirdiler. Ferrari yeni bir moda sahipti ve çok büyük gelişme sağladı.”

“Biz de bir süredir aynı modu kullanıyoruz ve herkes muhtemelen sıralama modlarını kullanamıyorlar çünkü o şekilde motorlar fazla dayanmaz. Yarış modlarını kullanıyorlar. Bizim de yarış performansımız genel olarak iyiydi bu yüzden sıralamalarda biraz daha yakın olmayı umuyoruz. Bu yarışta etkili olmasını umuyoruz.” dedi.

Hamilton, son yarışlarda yaşadıklarıyla birlikte liderin 76 puan gerisine düşmesine rağmen yarışlarda pek bir değişikliğin olmayacağını söyledi.

Hamilton “Çok büyük kararlılığa sahibim ancak hafta sonuna normal bir şekilde yaklaşacağım. Eğer bir başka kötü hafta sonu olursa olur. Bu anlamda yapabileceğiniz çok şey yok gerçekten.”Bu seneki en iyi yarışlardan birisini geçirmek için elimden geleni yapacağım ancak her hafta sonu böyle şeyler umuluyor ve bazen sizin istediğiniz gibi olmuyor” dedi.

Şampiyonluk şansı karşısında Hamilton “Hâlâ büyük ölçüde şampiyonaya odaklandım. Şu anda iyi bir şekilde 1. ya da 2. sırada olmak isterdim ancak öyle değiliz.”

“Bu puan sistemiyle diğerleri köyü hafta sonu geçirdiğinde durumu düzeltebilirsiniz. Buradan en sonuna kadar en zorlu şampiyona olacak gibi görünüyor. Daha uzun yol var ancak bu kadar kısa sürede asla pes etmem.” dedi.


Yorumlar

  1. zaten onlar yaptı cosworth motoru yeterince güç ve egzos gazı üretemediği için onlar da gidip ispiyonculuk yaptılar ama sadece onlar olsa bu kadar etkili olmazdı bu kadar acil getirildiğine göre başka büyük takımlarında ispiyonculuk yaptığı ortada çünkü kural resmen akşamdan sabaha geldi

  2. marko ya göre redbull kadar McLaren de etkilenecek. bu yasağın getirilmesinde williams ın parmağı olduğunu düşünüyorum nedense..

  3. rocco junior avatarı

    Senin kamyoncuya git bak sen Ahmet.Erkek arkadaşlarıyla gay gibi çırıl çıplak havuza girip keş gibi içen bir adamın fanısın sen ne konuşuyorsun.İstersen resim atayım gözünle gör

  4. ah şu yasaklar birde redbuldan çok sizleri vuruyormuş ozaman ne gülerim ama…

  5. alonzomanyaa  avatarı

    Ben olsaydım başka bişey bile yapardım, az bile yaptı, helal olsun…

  6. Taraftari oldugun pilotun el kol hareketlerinin yaninda Vettel`inkiler cok cok basit kalir, dinime kufreden musluman olsa diye bir atasozu vardi o aklima geliverdi yorumu okuyunca :))

  7. McLaren Mp4/4
    16 yarış 15 pol pozisyonu.
    ————————–
    Kimseyi bu rekora yaklaştırmamalıyız.

  8. umuyoruz umut ediyoruz

    ve meşrubatçıların da polün dışında olabileceği sıralama turlarını özlüyoruz diğer türlü çok sıkıcı hep belli diziliş şımarık küstah el kol hareketleri.

  9. Lewis'in tek ihtiyacı 2-3 gün kır tatili 🙂 Sakinleşmiştir umarım.
    Son zamanlarda yarış kazalarını demiyorum verdiği demeçler 1 yıl önce söylediği şeylerin tam tersini söylemesi ilgimi çok azalttı ama F1'in her zaman Hamilton gibi Schumacher gibi Alonso gibi pilotlara ihtiyacı vardır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir