Horner, Yasaklamaların Zamanlamasına Dikkat Çekti

yazar:

kategori:

Horner “Geçen senenin sonunda bu sene için böyle bir şeye dikkat çekilmemesi teknik yön açısından biraz kafa karıştırıcı. F-kanal ve çift katmanlı difüzör gibi sistemlerde olduğu gibi için sezon sonuna kadar beklenmedi?”

“Ancak günün sonunda bu herkes için aynı ve Silverstone’dan itibaren bununla baş etmeye çalışacağız.” dedi.

Yapılan değişiklikler karşısında endişelenip endişelenmediğinin sorulması üzerine Horner “Tamamiyle dürüst olmamız gerekirse bunu tahmin etmek imkansız. Gördüğümüz faydayı biliyoruz ancak diğerlerinin ne kadar fayda sağladıklarını bilmiyoruz. Dürüst olursak önde mücadele eden takımları muhtemelen benzer etkileyecek ancak Silverstone’a kadar bunu tahmin etmek zor.” dedi.

Horner ayrıca FIA’nın yasaklamaları sonucu Red Bull’un çok etkileneceğini düşünen takımlar hayal kırıklığı yaşayabilirler.

Horner “Hızlı aracın sırrı tek bir gümüş kurşunda saklı değildir.  Aracın performansını tamamiyle tek bir nedene bağlamak hata olur. Ne bu seneki aracımız öyle ne de geçen seneki aracımız öyleydi. O tür şeylerden birisi.”

“Bununla baş edip ilerlemeye çalışacağız. Silverstone için bazı parçalarımız olacak ve umarım orada da rekabetçi oluruz.” dedi.d

 


Yorumlar

  1. sanırım red-bull'un yarış sektörüne harcadığı paraları, hangi yarış organizasyonları içinde bulunduğunu veya onları organize ettiğini burada daha önce benim veya diğer arkadaşların yazdığı yazılardan anlayamadın yada anlamamak gibi özel bi gayretin var…o meşrubatçılar bu kural değişikliğinden de yüzlerinin akıyla çıkıp önümüzdeki yıllarda şampiyonaya ambargo koyarlarsa sn ve snn gibiler bu sayfalarda daha çok kudurur..

  2. neyse bu noktadan sonra sanki meşrubatçıların değilde diğer takımların ne yapacağı daha önem arzediyor

    meşrubatçılarda bekle gör payımıza ne düşerse alırız politikası uygulayacaklar

    daha çok kanat değişimi görürüz

    o tur bindirdik diyen arkadaşlarada 2004 yılında ferrari durdurulamaz deniliyordu 2005 de reno şampiyon oldu…)))

    burası f 1 öyle bir iki kutu enerji içeceği ile en fazla bir kaç sene gidersin sonra hakettiğin yere seni bırakırlar tez elden erken havaya girmeyin..

  3. sonuç olarak takımların işi sadece seyircileri eğlendirmek diil, öle olsaydı eğlence için kimse milyon dolarlarını bu sektöre harcamazdı..geliştirdiği bir parçanın hala mantıklı bi açıklama olmadan yasaklanması hem red-bull taraftarlarını ama ondan da fazla o parçayı geliştiren ve kullanan takımı kızdırır, sonuç olarak hak ettikleri şampiyonluklarını kazanmak istiyorlar ve bu konuda da sinirli ve bu tip açıklamalar yapmalarını kimse yadırgayamaz…

    yine de şampiyonluk için yetecek puan farkına sahip olduğunu düşünüyorum vettel'in, ferrari ve mclaren bu kadar hata yaparken ve her zaman karşılarına canada gibi olaylı bir yarış çıkma ihtimalinin az olduğunu düşünürsek, vettel sakin kaldığı sürece şampiyonluğu hak ettiği gibi alacaktır..

  4. belkide yemedi doğru söylüyorsun neyse bari tur yemeyin artık bizden oda size kafi gelir…

  5. Yapme be Horner,Anlam veremediysen ne işin var F1 de
    Ayrıca sana sempati ile bakan insanları hayal kırıklığına uğratıyorsun böyle konuşarak,Daha önce de yazdım Formula 1, 20 yarışlık bir gösteri organizasyonudur,sponsorlar ona göre dünyanın parasını veriyorlar,ayrıca daha izlenmesi gereken 10 yarış var,eğer siz şampiyonluğu onuncu yarışta garantilerseniz,kim gider yarışları izlemeye,Kısacası konuyla ilgili bir çok gerekçe gösterebilirim bir izleyici olarak,ve eğer sen bunları gözardı edip böyle konuşursan biz sempati ile takip edenleri hayal kırıklığına uğratırsın.

  6. MERCEDES GP avatarı

    yemedi biraz ondan zor geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir