Button: "Red Bull'a Baskıyı Sürdürmeliyiz"

yazar:

kategori:

Bu sene gerçekleştirilen 7 yarışın 5’ini kazanan Vettel diğer 2 yarışta 2. olarak kaybı minimum seviyede tuttu ve 60 puan farkla lider durumda. Vettel, son yarış Kanada’da son tura lider girmesine rağmen bir virajda hata yapınca liderliği Button’a kaybedip 2. olmuştu.

Button “Kanada galibiyetinin ardından gülüyorsum çünkü onları baskı altına sokarsak hata yapabiliyorlar. Sezonun bu döneminde de tam olarak bunu yapmamız lazım.”

“Monaco’da o kadar turu lider götürdükten sonra kazanamadığım için kendimi şanssız hissettim. Ancak Montreal’de telafi ettik. Yarışın sonunda şanslı olduğumuzu söyleyebilirsiniz ancak sonuç olarak kazandık.”

“Onları baskı altına almaya devam etmeliyiz.  Monaco’da bir kaç kez pitte sorun yaşadılar ve araca yanlış lastikleri taktılar. Sebastian da Kanada’da son turda bir virajı kaçırdı.”

“Buna devam etmeliyiz ve baskı altına almalıyız. Eğer bunu yapamazsak onları durduramayız. Çok hızlılar ve Sebastian öylesine iyi iş çıkarıyor ki hataya zorlamazsak onları yenmek çok zor olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. sen kavruk renkli arkadaşına çarpmada gerisi detay da kalıyor.

    yağmur her zaman yağmaz.

    aynalara dikkat et burası f1..))))

  2. sana katılıyorum.
    bu yasak sezonun kalanını adilane olmaktan uzaklaştıracak.

    ben McLaren'in, rakiplerini en güçlü oldukları noktada yenmesini arzu ederim.

  3. bence Rakipler FİA yı baskı altına alırlarsa daha rahat sonuç alırlar diye düşünüyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir