Schumacher: "Podyum Uzakta"

yazar:

kategori:

Lider Fernando Alonso’dan 0.347 sn geride kalan Schumacher, ancak şans yardımıyla podyumda yer alabileceklerini söyledi.

Schumacher “Podyumu unutun, o kadar güçlü değiliz. Ferrari’ler çok güçlü ve Mclaren ile Red Bull’ların arkasındayız. Eğer şanslı olursak o takımlardan birisini avlayabiliriz ancak şanslı olmamız lazım. Podyum çok uzakta.”

“Performansımızın yeterli olduğunu düşünmüyorum. Tek tur çok kötü görünmesi ancak diğerlerinin ne kadar iyi tur atacakları da önemli. Diğer soru ise uzun sürüşler çünkü genellikle bu konuda çok çabuk performans kaybediyoruz.” dedi.

Nico Rosberg “Bu sabah biraz zordu. Bu sabah araç üstünde çalışırken biraz zaman kaybettik.”

“Henüz denge açısından çok mutlu değiliz. KERS’le ilgili çok şey var ve yeni motor harita kuralları durumu mücadeleci yaptı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sanmıyorum. kanada'da pist kuruduktan sonra mgp için takkenin düşüp kelin göründüğünü gördük hepimiz. Ama şans ya da ,Kanada'daki gibi, Mikail yardım ederse elbette:)

  2. bence bu iyiye alamet. 🙂 şumi'den yine güçlü bir yarış gelebilir..

  3. aslında podyumun ne kadar yakın olduğunu kanadada gördük schumi sana sonuna kadar güveniyoruz

  4. Aslında şimdi Mercedes'e birşey demek istemiyorum Honda tabanlı bir takım Mercedes bünyesinde yapılanıyor 2-3 bilemedin 4-5 sene sürebilir güzel başarıların gelmesi.

  5. abi boşverin bunalrın ki de yetenek mercedes renault la mücadelesinde geçer derdik ama ikside 1 saniye alacağına kaybediyo.süper demi 😀

  6. Geçen sene değiştirmişlerdi hatta Michael dingil aralığı uzatılınca daha iyi yarışlar çıkarmıştı

  7. sezon içinde şasi gibi belirli şeylerde değişiklik yapmak yasak diye biliyorum. Sanırım ondan herkes bir sonraki seneye odaklanıp duruyor.

  8. Geçen senede denge problemleri vardı bu sene daha fazla.
    Ben hala dingil aralığını değiştirerek daha iyi sonuçlar alacaklarına inanıyorum hem moment kurallarına göre bir parça Downforce kazanabilirler tabi kolay birşey değil dengeyi bulmalarında kers yerleşimi sorun olabilir ama yapsınlar arkadaş ne kaybederlerki

  9. Hele şükür ki artık umutlandıracak açıklamalar yapmıyorlar.

  10. Onboard görüntülerinden gördüğüm kadarıyla pist üzerinde arabayla boğuştu durdu efsane hiç rahat değildi.

  11. ne diyebilirimki! sözün bittiği yerdeyim 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir