Massa Kural Değişikliklerine Bel Bağlamıyor

yazar:

kategori:

Egzoz beslemeli difüzör kullanımını kısıtlayacak olan kuralın Red Bull’un rakiplerine şampiyonada farkı kapatma konusunda fayda sağlayacağı düşünülse de, Massa Ferrari’nin şampiyonluğu kazanmak istiyorsa her şekilde zorlaması gerektiğini düşünüyor.

“Benim için, düzenlemeler şu anda hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Silverstone bir fayda ya da zarar sağlayacak mı göreceğiz. Ama su anda kural değişiklikleri nedeniyle iyimser olmak imkansız. Nasıl olacağını bilmiyoruz. Belki de hiçbir fark yaratmaz. Bekleyip göreceğiz.”

Sebastian Vettel’in 129 puan gerisinde olmasına rağmen Massa, matematiksel olarak mümkün olduğu sürece kendisinin ve takımın pes etmeyeceğini  söylüyor.

“Hâlâ şampiyonluk mücadelesi verebiliriz çünkü matematiksel olarak bitene kadar hiçbir şey imkansız değildir. Ama kesinlikle kolay da olmayacak. Çok zor olacak. Ayaklarımız yere basmalı ve her daim elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Çok zor olacak ama mücadeleye devam edeceğiz.”

 

 


Yorumlar

  1. İnsallah gecer dostum :))

  2. ilk start kurbanı alonso olacak, takım arkadaşı, ama üzgünüz =)
    felipe oturmuş temiz tarafa, kanada'da SC arkasında başlamanın engel olduğu start avı, bugüne kısmetmiş =)

  3. Olabilirmi hic? Santanderin evindesin, valla direk Valensiya`dan bindirip gonderirler Brezilya`ya, Italya`ya bile goturmezler 🙂

  4. Yarın Start ta Alonso abine musallat olma emi:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir