Heidfeld: "Lastikleri Korumak Doğru Karardı"

yazar:

kategori:

Alman pilot yarışta yumuşak lastiklerini kullanabilmek için bu sezon birçok takımın yaptığı gibi son seansta zaman turu atmadı. Yarınki yarışa 9. sıradan başlayacak olan Heidfeld, “Son seansta piste çıktığımda Sutil’in tur zamanı atmayacağını gördük ve içeri girdik. Çünkü önümüzdeki otomobiller turlarını atmışlardı ve bize göre hızlılardı.”

“Elbette, otomobildeyken geri çağrıldığınızda, pistte kalıp şansınızı denemek istiyorsunuz! Ama karar doğruydu, lastiklerimizi koruyabildik. 9.’luk ve 11.’likten daha yukarısını hedefliyorduk ama gerçekçi olmak gerekirse bugünkü tempomuzla ancak bu oldu. Yarın güçlü bir yarış çıkarmaya bakacağız.” dedi.

Takım arkadaşı Vitaly Petrov ise ikinci seansta elenerek 11. sırada kalmıştı. Petrov, “10.’luk ile aramdaki fark çok azdı. Bazen diğer araçlardan hızlı oluyorsunuz bazen olamıyorsunuz. Belirli bir sorunumuz yok, sadece yeteri kadar hızlı olamadık. Yarın elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. bu yarışta renault'tan 7. ve 8. lik bekliyorum önde bir gürültü patırtı olmazsa tabi

  2. rocco junior avatarı

    Bu hafta yine tahminleri yalan oldu.Daha piste inmeden yeni drs ile ilk 3ü avlıcaz tarzı laflar ediyorlardı ama Renault da boş beleş sallıyor bu aralar malesef:)

  3. heidfeld kanada'daki iyi performansıyle beraber bu yarışta 0.3 sn fark attı q2'de petrova.takımdaki ipleri eline alabilirse mercedes ile kapışabilirler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir