Button: "Red Bull Egemenliği Olmayacak"

yazar:

kategori:

Vettel ve Webber’in Cumartesi günü sıralamada 1-2 olmalarına rağmen Button, son birkaç yarıştır görünen senaryonun tekrarlanmasını bekliyor. Son yarışlarda Red Bull sıralamada üstün olsa da yarışta zor anlat yaşamıştı.

Button: “Uçup gideceklerini düşünmüyorum. Son birkaç yarışa bakınca onlarla yarışabildiğimizi görebiliriz.”

“Burası, sıcak şartlar altında iyi çalışan bir aracınız olduğunda fark yaratabileceğiniz bir yer. DRS alanları geçiş için harika fırsatlar ve bu lastiklerle stratejinin nasıl çalışacağını bilmek zor”

“Doğru kararlar vermede normalde oldukça iyiyiz. Bu yüzden ellerini kollarını sallayarak gitmelerinden çekinmiyoruz. Harika bir yarış olacağını düşünüyorum”

McLaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, sıralama için araçlarına tempo eklemeleri gerektiğini söyledi ama Britanya GP’den sonra daha net bir resmin ortaya çıkacağını da belirtti.

Whitmarsh: “Sıralamada hâlâ istediğimiz kadar hızlı değiliz. Ama göreceğiz. Takıda harika iki pilota sahibiz ve son 3 yarışta oldukça iyi bir yarış aracımız vardı ama hiç bir şeyi garanti altına alamayız”

“Bu hafta sonu lastikleri anlamak için biraz zaman harcadık. Gerçekten zorlayıcılar. Sıralamada kesinlikle daha hızlı olmak istiyoruz. Silverstone’de ne olacağını göreceğiz”

“Birkaç değişiklik olacak. Birçok araç geri adım atacak ve umarım bazıları diğerlerine göre daha geri gider. Göreceğiz”

“Bu geri adımın mümkün olduğunca küçük kalmasını hedeflemenin haricinde ileri yönde ilerlemeyi sürdürmemiz gerek. Önde olacak veya yarışlar kazanacak kadar hızlı bir araç ortaya çıkana kadar zorlamaya devam etmeliyiz”


Yorumlar

  1. bu umuyor ve daha rekabet içinde geçen yarışları geri istiyoruz.

    yoksa birilerinin alıp gitmesi işi zevksiz yapıyor

  2. herkes redbulu geride görmek istiyor bakalım acaba ellerinde patlarmı bu:D

  3. Madem yarış temponuz aynı demekki motor haritasının aynı kalmasının hiç bir anlamı yok. İnşallah haklı çıkarsın ve sana daha önce yazdıklarımı bir yerime tıkarsın, haklı çıkman halinde ben buna razıyım. Eğer haklı çıkmazsan .. ??

    =))

  4. seçimden çıktık ama başlıklar seçim dönemini hatırlatıyor 🙂
    (+18) inci sözlük capsleri gibi: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/428.png

    :)))

  5. Birçok araç geri adım atacak ve umarım bazıları diğerlerine göre daha geri gider. Göreceğiz
  6. Yani Vettel'in sıralama ve yarış ortalamalarına bakarsak süper bir egemenlik almış durumda umarım bu durumu azaltırsınız Cumartesi-Pazar günleri VetBull görmekten sıkıldık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir