Kovalainen "Hamilton'u Yenmek Öncelikli Hedefim Değil"

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, yüksek bir üne sahip olan takım arkadaşı Lewis Hamilton’u yenmenin kendisinin öncelikli hedefi olmadığını söyledi.

Daily Star’a konulan Kovalainen "Eğer 3. ve 4. sıradaysak ve ben öndeysem dürüst olmak gerekirse ben önümdeki 2 pilotu düşünürüm." dedi.

Kovalainen Mclaren ile kariyerine iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı ve şu anda takım arkadaşı ile aynı puana sahip. Kovalainen "Kendime güveniyorum ve kimseden korkmuyorum. Yarış içerisinde Lewis’in nerede olduğunu düşünmek aklıma gelmiyor." dedi.

Kovalainen bunun yanında beklediğinden daha iyi başlangıç yapmasına şaşırdığını söyledi.

Kovalainen "Direkt olarak podyum ve pole pozisyonu için mücadele edeceğimi düşünmemiştim. Bu biraz şaşırtırıcı oldu." dedi.


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    direkt olarak podyum ve pol için neden mücadele edemeyecekmişsin ki heiki,onu anlamadım ben?sonucta bu takım mclaren takımı ve griddeki kazanma ihtimali her zaman olan bir takım ve sen buraya transfer olup gelmişsin,eee o halde kendine mji güvenmiyordun onu çözemedim ben,çünkü mclaren genelde pilotlarına kazanan ya da podyuma oynayan araclar verir,bu demeçlerini sacma buldum acıkcası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir