De la Rosa, Alonso Etkisini Önemsemedi

yazar:

kategori:

Mclaren test pilotu Pedro De la Rosa, takımın biraz yavaş kalmasında Alonso’nun etkisinin olabileceği yönünde söylentileri kabul etmediğini söyledi.

İspanyol pilotun geçen sene takımdan ayrılmasının ardından Ron Dennis, Hamilton’un yanında yarışması için Heikki Kovalainen’i seçmişti.

Mclaren bu sezon şu ana kadar biraz geride görüntü çizdi ve BMW Sauber takımı ön plana çıktı.

İspanya gazetelerine konuşan de la Rosa "Normal seviyemizin altındayız ve bu yüzden Barcelona’da daha iyi yapmaya kararlıyız." dedi.

Alonso’nun yokluğunun geçen senenin ardından takımı etkileyip etkilemediğini sorulması üzerine De la Rosa "Hayır, öyle olduğunu düşünmüyorum. BMW’nin bizleri çok şaşırttığı açık ancak biz bir çok kez sezon içerisinde aracı çok iyi geliştirdiğimizi kanıtladık." dedi.

De la Rosa ayrıca dün Stuck’ın IRL’de yarış kazanan ilk kadın pilot olan Danica Patrick’in F1’de yarışabileceği yönünde düşünceleri hakkında konuştu. De la Rosa kadınların F1’de yarışmasında en önemli sorunun fiziksel güç olabileceğini söyledi.

De la Rosa "Şu anda çok daha az engel var önlerinde çünkü şu anda bir çok kadın kart yarışlarına katılıyor. Bunun olmasından keyif alırım ancak bu kadınlar için daha zor çünkü Formula 1’de daha fazla fiziksel güç gerekiyor." dedi.


Yorumlar

  1. ne alakası var kardeşim Schumi'yi ne karıştırıyorsun? bizim için alonso'nun ummadık taş olup baş yarmasından daha ağır geldi siz bazı aloculara hamiltonun baş yarması.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    evet Gökay alonso schumacher'i yenince sinirden kudurdum. geceleri uyuyamıyorum biliyormusun ? alonso kabusları görüyorum. bunalıma girdim :)))) geç bu muhabbeti. birde genelleme yapma kardeşim.

  3. gökay kara avatarı

    ferraricilerin sorunu alonso eee kolay değil onlar için ummadık taş baş yardı

  4. ne demek istedin anlamadım.ne alakası varki alonsoyla mclarenin neden mclareni zorluyor.3 yarısla 2008 yılına genelleme yapmayın.Ben puanlar arasındada fark goremiyorum O zaman sizin sorununuz ne?

  5. ne alonsoyu seviyorum nede mcLareni.. ama şu bi gercek alonso renault değil de baska bi takımda olsaydı mcLaren i fazlasıyla zorlardı.. alonso yerinde saymaya devam etsin bence aynı şekilde mclaren de öyle.. gerci ferrari onlar güçlü olsalar bile her zaman bi adım önde

  6. bu alo cular her zaman redbull içip dolaşıyorlar…:)))

  7. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    alonsonun yokluğunu anlayacaklar tabi daha durun bunlar iyi günleri

  8. ne alaka.tamamen ispanyol basınının özel bir sorusudur bu.Bu kadar meraklılarsa alonso team kursunlar bu kadar basitse

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir