Barcelona'dan Kısa Kısa Haberler

yazar:

kategori:

*İngiliz Basınında çıkan son haberlere göre FIA, Barcelona’da ırkçılığa karşı kampanya için baskıya devam ediyor.

Max Mosley’in ortaya çıkan skandalının ardından bu konuda bazı şüpheler olsada Telegraph, Daily Mail ve Independent gibi gazeteler bu kampanyanın bugün başlatılacağını iddia ettiler.

İspanya’da yapılan bazı testlerde Lewis Hamilton, Fernando Alonso taraftarları tarafından bazı sert sözlü saldırılara maruz kalmıştı.

Formula 1’in tek siyahi pilotu olan Lewis Hamilton ise bu hafta başında yaptığı açıklamalarda İspanya’da yarışı desteklemişti.

Hamilton "Pist mükemmel. Burayı takvimden kaybedemeyiz." demişti.

*Takımlar İspanya’da yerleşmeye başladıktan sonra Force India’nın yeni büyük motorhome’u da ortaya çıktı. Vijay Mallya sahipliğindeki Force India artık Mclaren Mercedes’in devasa motorhome’unun yanında kendilerine göre pekte küçük olmayan yeni bir motorhome’a sahip.

*Mali zorluklar içerisinde boğuşan Super Aguri Dubai destekli Magma ile yeni bir anlaşmaya varabilir. Barcelona padoğundan gelen haberler bu yönde ancak henüz Takuma Sato ve Anthony Davidson ile anlaşma imzalanıp imzalanmayacağı da ayrı bir soru.

Super Aguri’ye araç, motor ve teknik eleman sağlayan Honda, araçların piste çıkmadan önce anlaşma imzalanması gerektiği konusunda ısrarcı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir