Hill, Yavaş Kalan Hamilton'u Destekliyor

yazar:

kategori:

1996 Formula 1 Şampiyonu ve İngiltere’nin son şampiyonu Damon Hill, Lewis Hamilton’un kötü geçen 2 yarışın ardından bu hafta sonu parlayacağını söyledi.

Lewis Hamilton Avustralya’da yarışı kazanmasın rağmen katıldığı son Formula 1 yarışında çok fazla hata yaptı ve oldukça düşük performans gösterdi.

Son 5 yarışta Hamilton Robert Kubica’nın 18, Nick Heidfeld’in 21, Felipe Massa’nın 24, ve Kimi Raikkonen’in 39 puanına karşı sadece 16 puan kazandı.

The Times’a konuşan Hill "Bazen çok fazla hırsa sahip pilotlar böyle durumlar ile karşılaşabilirler."

"Alain Prost, Ayrton Senna ya da Nigel Mansell olup olmamanız önemli değil. Bu her zaman düşündüğünüzden daha zordur ve bu zor bir durum." dedi.

Eski Formula 1 pilotu ve ITV yorumcusu Martin Brundle ise Mclaren Mercedes lider pilotluğunun Hamilton’u büyük baskı altına soktuğunu söyledi.

Brundle "Bahreyn’de ilk turda soğukkanlılığını kaybetti, aracını zorluklar içerisine soktu ve sorunlara davetiye çıkardı." dedi.

Pedro de la Rosa ise Lewis Hamilton’u savundu. De la Rosa "Bazı hatalar yaptı ancak bir sezonda 2-3 hata normaldir." dedi.

Berliner Kurier’e konuşan Norbert Haug da Hamilton’u destekleyen isimler arasındaydı. Haug "Yıldızlar bile hata yapar ve Hamilton’da hatalarını kavul etti. Unutun gitsin." dedi.


Yorumlar

  1. desteklemeleri normal illa ingilizler mi bunları söylemek zorunda başka ırktan milletten olan insanlar destekliyemez mi?

  2. hill in hamiyi desteklemesine hiç şaşırmadim gayet dogal hill milliyetçi bi adam zaten buttun'ın parladıgı dönemleri hatırlayın… tipik bi ingiliz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir