Petrov, Renault Büyük Güncellemelerinden Umutlu

yazar:

kategori:

Sezona podyum zaferi ile başlayan Petrov, sezon içerisinde genel olarak puan mücadelesinde yer aldı ancak bu puanlar nispeten daha düşük puanlar oldular.

Petrov “Güçlü bir araç olmasını bekliyorum çünkü yapılan değişikliklerin sizin aracınızı ve diğerlerinin araçlarını nasıl etkileyeceğini asla tam olarak bilemezsiniz.  Umarım diğerleri bizden daha fazla etkilenirler çünkü diğer türlü çok hızlı olmayacağız. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.”

“Sezon başında gerçekten çok güçlüydük ancak ardından performans kaybettik. Belki diğerleri bizden daha iyi gelişmiştir. Ancak bu konu üstünde çalışıyoruz, tam olarak nerede kaybettiğimizi biliyoruz bu yüzden sıradaki yarışta bir kaç büyük güncellememiz olacak ve onlarla mücadele etmeye çalışacağız.” 

“Her şeyin ölçütü puan. Performansı geliştirmeliyiz. Tabi ki 10.luk yeterli değil. Kanada’da aldığımız sonuç gibi ya da daha iyi sonuçlar almak için daha fazla çalışmalıyız ancak bu kolay değil çünkü önümüzdekiler çok güçlüler.” dedi.

 


Yorumlar

  1. kubicanın katkısı çok büyüktü takıma geçen seneki istikrarı ve performansından belliydi bu ama bence bu sene için 4.lüklerini korumaları lazım çünkü ferrariyi klasmanda geçmek hayal gibi görünüyo şuanda ama mercedes enselerinde umarım egzos beslemeli difüzörün yasaklanmasıyla çok güç kaybetmezler

  2. o jeneratör sesi çıkarmayan reno aracını kısmet olurda yarışlar ülkemizde kalırsa görmek güzel olacak kuzu kuzu..))

  3. Sezon başında gerçekten çok güçlüydük ancak ardından performans kaybettik.Kubica nın geliştirdiği araç sizi ancak iki yarıi idare edebildi.Kış testlerinde gelişen takım neden sezon ortasında gelişimde geri kaldı düşünmek gerek.Arabayı anlayıp geliştire bilecek pilotun olmadığı için mi Yok sa gelişim kaydedecek mühendisin yeterli olmadığı için mi. Gerçekten çok yazık oluyor takıma Kubica olsaydı herşey daha farklı ve güzel olacaktı.Ayrıca takım egsozları arka kısıma aldı inş işe yarar.http://www.rf1-forum.com/phpBB3/r31-projet-lotus-renault-gp-2011-t1006-560.html

  4. gerilemeyinde bu son kurarlardan sonra yeter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir