Hamilton Tek Bir Şampiyonlukla Yetinmeyecek

yazar:

kategori:

Vettel, 2010 kupası ile Hamilton’un, “En Genç Şampiyon” unvanını elinden almıştı ve bu sene de ikinci kupasını alacak gibi görünüyor.

Daily Express’e konuşan Hamilton, künyesinden birden fazla şampiyonlukla spordan ayrılmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Hamilton: “Sadece bir şampiyonluk alırsam büyük ölçüde mahvolurum”

“Birçok senenin boşa geçirmişim hissine kapılırım. Çoğu insan, sadece yarışlara katılmaktan ibaret olduğunu söyler ama öyle değil.”

“Ben kazanmak istiyorum. Kazanmak için buradayım. Umrumdaki tek şey bu; bunun için yaşıyorum ben. İkinci olmak, daha az yıkıcı olur ama üçüncü veya dördüncü olmak iyi değil”

“Ayrıca bazı şeylere de bakmanız gerek. Bir HRT F1’de de olabilir ve 20. veya daha geride kalabilirdiniz. Ondan sonra yarışamazdım”

İngiliz pilot, Vettel’in kendi neslinde zirvede yer alabileceğinin de farkında.

Hamilton: “Benden daha genç yaşta şampiyon oldu; beni rekorlar kitabından attı. Galibiyetler açısından umarım benim çok önümde olmaz”

McLaren’den ayrılıp Red Bull’a geçeceği yönünde söylentiler çıkan Hamilton, gelecek için katı olmadığını belirtti.

Hamilton: “Benim için (formumun) zirvesinde olacağım daha birçok sene var diye hissediyorum. Kariyerimin iyi bir noktasındayım”

“Elbette verdiğiniz her karar önemli. Her zaman sorular soracaksınız ve seçeneklere bakıp düşüneceksiniz: Yapabildiğinden daha iyisi var mı?”

“Kuralların ne olacağını kim bilir? Ama güçlü bir takımımız var ve Mercedes Benz her zaman en iyi motorlara sahip”


Yorumlar

  1. fernandoalonso avatarı
    fernandoalonso

    alonso ve vettel yarıştığı sürece şampiyon olma ihtimali imkansız bence hem yetenek olarak onların gerisinde hemde altındaki araba çok yavaş

  2. Sinan ÖZER avatarı

    ya şu maklerıncılar ne kadar at gözlüklü oluyorlar.Hamilton oluyor da alonso button olamıyor mu bir daha şampiyon ?

  3. alonso 20lik delikanlı zaten. vettel ve hamilton yaş olarak en genç iki isim.hamilton en az 10 yıl daha yarışırsa bile birçok şampiyonluk kazanabilecek yeteneğe sahip.

  4. rocco junior avatarı

    asdassdasdasdasdadsasdasdasdasdasd

  5. rocco junior avatarı

    Hamilton: "Benden daha genç yaşta şampiyon oldu; beni rekorlar kitabından attı. Galibiyetler açısından umarım benim çok önümde olmaz"

    Bu cümle aslında ne için yarıştığını anlatıyor.Amaç sadece kazanmak mı yoksa birisi ile aferdersin sidik yarıştırmak mı?Hayır benim önümde olamaz,rekorumu elimden alamaz…Çocuk gibi takıntılara gerek yok.Adam en genç şampiyon ve bunu ikileyecek,senin zamanı geri alma gibi bir gücümüz olmadığına göre sana düşen yarış kazan.Kim ne kadar önünde olur zaman gösterir.Ama eğer senin amacın sadece kazanmaksa bu tür ayrıntılara takılmazsın.Bir gün emekli olduğunda soracağı soru "Vettel ne yaptı,rekorlar kitabında benden önde mi" demek olacaksa kalsın.

  6. Mercedes Benz her zaman en iyi motorlara sahip.

    tüm padoğun aynı fikirde olduğu nadir konulardan.

  7. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Bu senede şampiyon olamayacak.Seneye 27 yaşında.Alonso Vettel ve Button gibi güçlü rakipleri var.Zaman işliyor.Rüzgrar terse dönüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir