Senna 2012'de Dönmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Geçen sene HRT’de yarışan ancak bu sene yarış koltuğu bulamayan Brezilyalı sürücü, Lotus Renault takımında test pilotu olabildi.

Senna “Yarışabildiğim sürece yarışmak istiyorum. Ancak umarım Formula 1’de olur ve sene sonuna kadar çözüm bulurum, plan bu. Ardından ne olduğunu göreceğiz. Umutlarım böyle.” dedi.

Senna, Renault takımındaki çalışmalarının kendisini daha iyi bir pilot yaptığını düşünüyor.

Senna “İlk defa düzgün bir yapısı olan büyük bir Formula 1 takımındayım bu yüzden teknik bilgiler çok daha fazla ve derin. Teknik açıdan çok şey öğreniyorum. Tabi ki aracım aracın içerisinde yer almak ancak test pilotu olmadan ilerleyemeyeceğiniz bir çok durumda bulundum. Bu sizi daha farklılaştırıyor. Bundan sonra yarış aracının içerisine oturduğumda yarış takımının nasıl çalıştığına dair farklı görüşlerim olacak ve bana bunların faydası olacak.”

“Tabi ki en iyi öğrenme şekli aracın içerisinde sürmektir ancak bu şekilde de öğrendiğim şeylerin olacağını düşünüyorum. Teknik açıdan mühendislerle çalışıyorum, verilere bakıyorum ve şu anki sürücülerle öğreniyorum. Benim bildiklerime göre farklı bakış açısına sahipler bu yüzden çok şey öğreniyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sinan ÖZER avatarı

    sen bu performansla 2012'de ancak kıl dönmesi yaşarsın.Amcasının zerresi yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir