Whitmarsh: "Lewis, McLaren'i Çok Seviyor"

yazar:

kategori:

Hafta sonu gazeteler, McLaren’in şampiyon olamaması halinde Hamilton’un bu sene sonunda takımdan ayrılmak için anlaşmasındaki bir maddeyi işleme sokacağını yazdı.

Bununla birlikte Takım Patronu Martin Whitmarsh, İngiliz pilotun McLaren’e bağlı kalacağını gösteren birçok göstergenin olduğunu belirtti.

Whitmarsh: “Lewis bu takımı çok seviyor ve aracın yarışlar kazanacak kabiliyette olduğunu biliyor. Son 10 gündür burada benimle beraber ve takımın parçası olarak kalma yönündeki arzusunu ve istediğini anlatıyor.”

“Onu 11 yaşından beri tanıyorum. Gözlerime bakıp da ben onu demek istemedim söyleyeceğini düşünmüyorum”

Whitmarsh ayrıca Hamilton’un son olarak eleştirilen pist üzeri hareketlerinden dolayı pilotunu savundu.

Whitmarsh: “Bir yarış pilotu atak yapmalıdır. Bir başka Formula 1 aracını geçecekseniz, risk alırsınız”

Niki Lauda ve Emerson Fittipaldi’nin yorumları konusunda ise Whitmarsh: “Bu insanlar sürekli demeç veren kişiler ve çok demeç verenler, etki yaratmak için konuşur”

“Niki’yi tanır ve onu severim. Etrafta tartışma yaratmak isteyen insanlar olduğunu da kabul ediyorum. Niki de bu sınıfta. Bilirsiniz, Jackie Stewart ve Ayrton Senna arasında ünlü bir tartışma vardı; yeni Senna filminde yer alıyor. Temelinde aynı diyalog vardı. Ayrton’un cevabı, yarışmak için orada olduğuydu”


Yorumlar

  1. Lewis giderse biraz üzülsekte takımı desteklemeye devam ederiz sonuçta büyük takımlar herzaman iyi pilotlarla yarışmıştır ve yarışmaya da devam ederler ama Kimi gibi bir pişmanlıkta yaşama olasılığı güçlü olur Hamilton'ın. sonuçta 2007 dışında iyi sezonlar geçiremedi Kimi, Ferrari'de. Hatta bir çok tanıdığım Raikkonen fanı keşke McLaren'den ayrılmasaydı diyor. Lewis iyi düşünmeli ve öyle karar vermeli yoksa büyük düş kırıklıkları yaşayabilir.

  2. Hamilton'ın yeri McLaren takımı.Eğer bir başka takıma gitmeyi düşünüyorsa bu iş tamamen kumar meselesi halini alır.

  3. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    çok güzel teşekkürler 🙂

  4. McLaren-Mercedes.

    Ne kadar kuvvetli güzel bir isim. her söylediğimde mutlu oluyorum.

  5. Mclaren`den ayrilacaksaniz gideceginiz yer Ferrari`dir..

    Redbull evet su an cok iyi ama F1 de surekli kalacak bir takimmi hala muamma..

    Ha ben Redbull`un da Mclaren, Williams, Ferrari gibi efsane olacagina inaniyorum o ayri 🙂

  6. Lewis bir gün gidicektir. Ama bu Kimi gibi kazanamadığı için sıkılıpta gitmeyecektir. Başka bir heyecan aradığı için gidicektir. Aynı Neweyin yaptığı gibi. Daha fazla para mı alıyor, alıcaktırda çünkü işinde en iyisi aynı Lewis gibi.

    Şuan McLaren başarısı için elinden geleni yapıyor bu çok belli. Takıma çıkışları telsizden yada agresif tutumu araç sürerken onun kişiliği. Biz onu kazanma tutkusu çok güçlü olduğunu biliyoruz. Bilmeyenler yada bilmemezlikten gelenler bunu başka yerlere çekebilir. Bu olucaktır ve oluyor.

    Bir de daha önce de demiştim, diğer takımlarla olan görüşme haberleri menejerinin işleridir. Gündemde Lewis en üstte tutmaya çalışıyor. Yani işini yapıyor. Çok da güzel yapıyor.

    Lewis in McLaren arasındaki bağ kolay kolay kopmaz patronun dediği gibi.

  7. lewisin gideceğini sanmıyorum. açıkcası şuanda McLaren'den daha iyi bir seçenek yok onun için. Redbull'un ne olacağı belirsiz Ferrari'yede geçmez en iyi seçenek McLaren Mercedes.

  8. Lewis açısından tehlike şu.

    McLaren diğer takımlardan 1 aşama önde.
    Yeni şasiye geçtik ve doğal seleksiyonun kabası bu sene alınacak. (diğer takımlar ise şasilerinden en son faydaları çıkarıyor)
    yani gelecek sene harika bir McLaren karşımıza çıkarsa ve Lewis takım değiştirmiş olursa…..

  9. rocco junior avatarı

    Sürekli bu tip haberlerin çıkmasının nedeni nedir?Bana göre ortada bir güvensizlik ortamı var ve bu açıklamalarla bastırma ihtiyacı duyuyor takım.Lewis bize sadık,seviyor sonra başka bir haber Lewis ayrılabilir vs vs…Bırakın kim nereye giderse gitsin pilot mu yok abi bu kadar kendinizi adama endekslediniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir