Hamilton, Ferrari'nin Avantaj Sağlayacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

FIA’nın getirdiği kural, bu hafta sonu Silverstone’deki Britanya GP’den itibaren uygulamaya koyulacak.

Marko, bu hamlenin kesinlikle Ferrari’nin lehine olduğunu, çünkü onların uygulamasının Red Bull ve McLaren kadar etkili olmadığını söylemişti.

Britanya GP öncesi Daily Star’a konuşan Hamilton: “Ferrari doğru yolda. Şöyle bir şey duydum: Kurallar değişince takımlar şikâyet ediyor, Ferrari bir kere bile şikâyet etmedi. Bu da onların çok rahat oldukları hissini veriyor.”


Yorumlar

  1. kes sesini **** maklerinci

  2. M.Schumacher  avatarı

    işine geliyorsa , Ferrari = Formula1 .

  3. Küçük hesapların peşinde olan arkadaşlara bir çif sözüm olacak
    Şu anda hiç kimse vetelin bir dahaki yarışı kazanıp kazanmayacağını merak etmiyor,mc laren ve ferrarinin ne yapacağını merak ediyor o yüzden organizatörler bu olayın farkındalar Diğer takımları rekabete katabilmek için kartları yeniden dağıtıyorlar ve bunda kimsenin kaybedecek birşeyi olmayacak,
    sezon yeni başlıyor gibi bir heyecan var Belki ferrari mclaren yada wiliams kimbilir daha ne güzel yarışlar izleyeceğiz,Ferrari niye buna itiraz etsin?

  4. Didem'e katılıyorum.
    Ferrari'nin galibiyetsiz bir sezon geçirmesini Todt patronlarına izah edemez.

  5. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    site yönetimi begenmedigi zaman siliyor yapck bişy yok :))

  6. bazı yorumlar silinmiş galiba :)) yalnız hamilton da direk durumu körüklemiş

  7. umarım ferrariye umulandan fazlası yarar.Böyle galibiyet alıncaksa alınmasın tarzı saçma sapan yorumlara aldırmayın.Zamanında kural değiştirilirken sizin aldıklarınız helal da bizimkiler şimdi haram mı oldu veya olacak? Bırakın bu işleri.

  8. Bir kaç puan için gridin çeyreğini biçerek gidilebilinir ve istenir; kazanmak için güvenlik aracı geçilebilinir ve istenir; yarış kazanmak adına bir araç yapmak için bir takımın teknik değerlerine ulaşılır ve istenir;… vss kendi yaptırdıkları yasakdan daha az etkilenip yarış kazanma ihtimali olanların kazanacakları başarılar bir türlü istenmez pardon… kendileri yapabilse istemezler.Benim zenginliğim senin gibi züğürdün diline dolanmış… sana neee.Sen kendi haline bakıver; ben kendi halime bakayım.
    Bu yeni yasaklar Ferrari ye mi yarar başka bir yakımamı yarar bilinmez ama Ferrari zaten bir gelişim süreci yakalamış durumda.Bu gelişim işe yararsa geçen sene kadar başarılı olunabilinir ki Ferrari nin beklentisi yasaklardan gelebilecek hbirilerinin hız kaybetmesinden öte geliştirerek kendinin hız kazancıdır.Buna rağmen ne düşünmek istiyorlarsa istesinler.

  9. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Ne biçim insanlar var durmadan ferrariye ve alonsoya çamur atıyorlar!.fanatik tifosi………….

  10. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    otur ağla o halde

  11. Yarasın yarasın.Bu şekilde bir galibiyet kazanmak biz istemeyiz zaten.

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    tamam öğrenince haber et oturur konuşuruz.

    çocukla çocuk olma demişler ama pek de bir eğlenceli oluyor zaman zaman.

    "biz 6 tane atmıştık zaaaa" he, hiç güleceğim yoktu 🙂

  13. Jenson Button 2009 WC avatarı
    Jenson Button 2009 WC

    umarım mclaren çok olmusuz etkilenir.yağmur yağınca kazanırlar.ah Button ayrıl şu takımdan 🙁

  14. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    ergenlikte neler ögrendigimi üzerinde denememi istermsn ?

  15. Haberin gs taraftarıyla alakası nedir ? üstelik ben Fb taraftarıyım şimdi komik olan kim oluyo bu durumda

  16. Yusuf  Hitay avatarı

    benim babam senin babanı döver 🙂 bari küçük yaştaki arkadaşlarımızın yorum yapmalarına bir sınır getirseler, sonra böyle ergenlik heyecanlarını dışa vuruyorlar.

  17. Olsun ama hiç olmamasından iyidir dimi

  18. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    size 6 tane atarken de şike yapmıştık degil mi ? kendinizi sattınız degl mi ?

  19. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    tavsiyem git değiştir.biraz eski kalmış.yenile.

  20. rocco junior avatarı

    Adamlar tarihin en büyük şikesini yapmış en büyük skandala imza almış,hırsızlıktan takımları ihraç edilmiş.100 milyon doları babam ödemedi sizin melekler takımı Mcangels ödedi

  21. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Redbull garajının ücra köşelerinde yapılan gizli görüşmelerin neticesi bir bir ortaya çıkıyor.Hamilton Redbull takımının gözüne girmek için onların (Markonun) ağzından konuşuyor.Yoksa teknik bişey bildiğinden değil.Martin dahi belirsizlikten bahsederken ve diğer takımların çeşitli blöfler yaptığı bir ortamda hamiltonun bu demeci ilginç.

  22. o şike mevzularına hiç girme. girersen çıkamazsın. şike olduğunu sağır sultan biliyordu türkiyede, tabi bunu kabul etmek istemeyen bir takımın taraftarları. görüdüğüm kadarıyla sende alonso taraftarısın, yakışır! formula1 de tuttuğun takım,tuttuğun pilot,türkiyede tuttuğun futbol takımı 🙂 nasılda benzerlikler var arada değilmi 🙂 sence bunlar rastlantımı. birazda kendine özeleştiri yap.sana tavsiyem lobi ve diğer faaliyetlerle gücü eline geçirenleri asla tutma, olayları göstermek istedikleri gibi direk kabul etme, sorgula ve analiz et.

  23. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    bu mclaren taraftarı aynı gs taraftarı gibi.yok şike olmasa şöyleydi böyleydi.komiksnz.

  24. Yusuf  Hitay avatarı

    cümle alem biliyor be koçum, boşver sen konuşma.

  25. rocco junior avatarı

    Birde bunu diyebilmek için yani bu cümleyi kurabilmek için önce bizim yasaktan sonra galibiyet almamız lazım değil mi?Henüz gerçekleşmemiş bir hadise için bile böyle yorum yapılması aslında taraftarların içinde olduğu durumun ne kadar yanlış olduğunu gösteriyor.

  26. allahım ya zaten alonso ne zaman kazansa bir bahaneniz oluyor ki daha alonso yarış kazanmadan bahaneleriniz ortaya çıkıyor alonso vettel yol da kaldı diye kazandı diyen arkadaşlar sizin pilotunuz o zaman orda 2. olsaydı o kazansaydı şans hazır olana gelir

  27. burak evmez avatarı

    belkide sizin kadar ağlak değildir yeni birşeyler bulmaya çalışıyordur

  28. rocco junior avatarı

    Nerden biliyorsun belki bu yasak olmayacaktı,belki İtalya gibi pistlerde şansımız olacaktı.Bugün Monako ve Kanada'da şansımız yok muydu?Biraz ufak atmakta fayda var.Herşeyi buna bağlamak yanlış.Emin olun herhangi bir yasakla kazanmak Ferrari fanlarınında hoşuna gitmiyor ama daha kazanılmış bir şey yok.Mesela gün geçtikçe gelişip farkı kapatmak adına olumlu adımlar atıyoruz belki Almanya'da yasak olmadan yine kazanma şansımız olacaktı.Hiç kimse ne olacağını bilemez.O yüzden kendiniz kazanınca hak,Ferrari kazanınca haksızlık edebiyatı yapmayın

  29. Yasaklar sayesinde yarış kazanacaklar işte yoksa bu sezon galibiyet yüzü dahi göremeyeceklerdi.

  30. hamilton: “Ferrari doğru yolda. Şöyle bir şey duydum: Kurallar değişince takımlar şikâyet ediyor, Ferrari bir kere bile şikâyet etmedi. Bu da onların çok rahat oldukları hissini veriyor."

    evet bu mantığa bakarsak söylediği gerçekten doğru

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir