Webber: "Vettel'i Geçmeye Çalışan Tek Kişi Benim"

yazar:

kategori:

Webber: “Şu anda onu geçmeye çalışan tek kişinin ben olduğumu düşünüyorum”

“(Ama) biri için ondan 80 puan fazla almak, biraz zor”

Red Bull’un gücünün devam etmedi, Hamilton’un McLaren’den gideceğinin sürekli konuşulması, bir Red Bull-Hamilton birlikteliğini işaret ediyor ve Mark Webber, henüz takımdaki anlaşmasını uzatmış değil.

Ama Avustralyalı pilot, Red Bull’da kalıp kalmamanın kendisine bağlı olduğunu yineledi ve takımın ona yeni bir anlaşma önermeye fazlasıyla istekli olduğunu ifade etti.


Yorumlar

  1. adam dogru söylemiş diyecek bişey yok,hal böyleyken vettelle tek yarışan kişi weber, onları zorlayan başka pilot yok ( nadiren de olsa mclaren ) ,weber iyi bi pilot,tek şanssız tarafı takımın vetteli seçmiş olması,oysa geçen sene webere şampiyonluğu verselerdi,bu sene redbul ikinci şampiyonlugu vettelle kazanacak ve 2 tane şampiyon pilotla yola devam edecekti ama artık weber bu şansı bulamaz dolayısıyla,takım onu bırakana kadar redbulla devam eder,michael ve baricello gibi,işin kötü tarafı weberin gidebilecek daha iyi bi takım bulması da zor , bulsada yaşı ilerledigi icin o takımın onu alması zor, dolayısıyla weberin redbuldan ayrıldıgında işi daha da zorlaşıyor…

  2. Bu adamın tek sorunu çok tutarsız olması . Çok nadir oluyor ama bazı yarışlarda hakikaten müthiş sürüyor . Takım da Vettel'e iyice odaklanınca Webber geriledi gibi gözüktü .

  3. RB7 ye yakıstıramıyorum seni be abicim..

  4. M.Schumacher  avatarı

    Bide geçsen Webber iyi olurdu da nese ..

  5. Vettel kalan tüm yarışları 6. sırada bitirse bile şampiyon olur.

  6. senin yertinde raikkonen olsaydı keşke

  7. Tabi tek kişi sen olursun bunun sebebi aynı araçları kullanıyor olmanız olmasın???

  8. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Bu adam saka gibi
    -Ta Jaguar zamanindan
    -Bence seneye alt düzey bir takima gidecek gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir