Basın: Marko, Ricciardo İçin Fırsatı Kaçırmadı

yazar:

kategori:

Hint pilotun ana destekçileri Tata ve Base Bataryaları, hâlâ İspanyol takımın resmi sitesinde görünüyorlar. Hispania’nın onlarla anlaşmaları mevcut.

Silverstone’de ise takımın pilotu Vitantonio Liuzzi, Red bull ile yapılan anlaşma gereği bu sene ilk kez Ricciardo ile birlikte çalışacak.

Karthikeyan, resmi pilot olarak görünüyor ve koltuğuna Ekim ayındaki Hindistan GP’de geri döneceği söyleniyor.

Sponsorları Speed, Tata ve Base kendi resmi sitesinde görünmeye devam ediyor ama İtalyan dergi Italiaracing, ekonomik nedenlerden dolayı Karthikeyan’ın koltuğunu kaybettiğini öne sürdü.

Haber: “Narain Karthikeyan’ın yaşadığı ekonomik sıkıntıları öğrendiğinde Helmut Marko, bir saniye bile düşünmedi ve genç ismin Hispania ile sahne alması için anlaşmaya vardı”


Yorumlar

  1. liuzzi ile aynı takımda olması çok iyi. eğer söylendiği kadar iyiyse liuzziye en az yarım saniye fark atacaktır. f1 tecübesi kazanacak olması da onu seneye çaylak değil pro yapacaktır.

  2. jean eric vergne çok daha yetenekli bir isim ricciardo dan , umarım kısa sürede f1 de izleriz

  3. ben katılmıyorum şahsen.. luizziyi gectigi surece ilgi olacaktır genelde tum buyuk pilotlar ilginin az oldugu yerde başladılar kariyerlerine zaten…seneye ise tororosoda olacaktır eger beklendigi kadar yetenekli ise

  4. Ricciardo merakla beklenen bir isim, ama Hrt ile baslamasi onun icin cok kotu olabilir, yarislara cikip hep sonlarda bitirdiginde herkesin ilgisi azalabilir, bence Ricciardo icin talihsiz bir yaklasim oldu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir