Silverstone'da Tek DRS Alanı Olacak

yazar:

kategori:

Bugün yapılan açıklamada Silverstone’da DRS belirleme noktasının 3. virajdan 25 mt önde olacağı, DRS’nin ise 4. virajdan 45 mt sonra aktif olacağı duyuruldu.

Charlie Whiting, yenilenen Silverstone pit girişine de dikkat edeceklerini söyledi.


Yorumlar

  1. şşşşhh! yönetim F1THS ile meşgul :)))

  2. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    aynen ya.bende bugün ögrendim.en alttaki yorumu ögrenmeden önce yapmıstım 😀 sanırım geçen sene dahil olan düzlük start finish düzlügü olmuş.yanlışsam düzeltin lütfen.

  3. pisti iyice değiştirmişler lanet olsun 2000 lerin basından beri 2010 a kadar olan pist en favori pistlerimden biriydi cok severdim oyunlarda o pisti oynamayı farklı bi guzelligi var.. gecen sene zaten pistin bi kısmı degiştirilmişti kancadan sonrası
    şimdi neden bi daha degiiiklik olmus onu bilmiyorum ama bildigim bişi var bu silverstone pistinden 5 farklı pist elde edilebiliyomuş çok ilginç tabii

  4. Site yetkilileri yarın antreman turları başlıyor ancak sitede sıradaki yarış halen valencia olarak görünüyor. Biraz uykudan uyansanız diyorum!!!

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    kalkış noktasının değiştiğini unutmuşum, diyorum nassı 4. viraj 🙂

    ikili şekilde 4. ve 8. sonraları kullanılabilirmiş. ancak zaten geçişe müsade eden bir pist olduğundan fazlasına gerek duymadılar heralde.

  6. drs detection ve aktif alanı için seçilebilecek tek bölge burasıydı zaten. geçenlerde pist haritasına bakarken ben de aynı noktaları düşünmüştüm.

    yenilenmiş haliyle 2. sektör, tamamen red bull için yaratılmış bir sektör haline gelmiş. süper hızlı eski 1. viraj, sol-sağ-sol-sağ hızlı viraj kompleksi ve yine yüksek hızlı stowe virajı 2. sektörde. ama bakalım, egzoz yasağı red bull'u nasıl etkileyecek; red bull'un 2. sektörde diğerlerine atacağı farka bakarak, yasağın neler getirip götürdüğünü net olarak anlayacağız.

    ferrari açısından ise, rekabetçi olabilecekleri tek yer, 1.sektör. ötesi yok bence.

  7. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    2 drs noktasıyla 2 kullanılacak yer olsa daha güzel olabilirdi.

    5. 6. virajdan sonraki bölüm ve arena kısmında (sanırım öyle diyorlar yanlışsam düzeltin lüften) kullanılabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir