Webber Geleceği Konusunda Rahat

yazar:

kategori:

Red Bull’a bu sene anlaşması biten Webber’in yerine sürekli olarak bazı pilotların ismi anılıyor ve bunlardan en önemlisi Lewis Hamilton.

Webber “Ne olduğunu çok iyi biliyorum ve rahatım. Bir çok şey söyleniyor ve yarın yeni bir hikaye olacak. F1’de işler böyle yürür. Geçen sene anlaşmamın olduğu dönemdeki kadar rahatım. Bu yüzden çok iyiyim.” dedi.

Webber, bu sene açık bir şekilde Vettel’in arkasında olmasına rağmen onu yenmeyi özlemediği düşüncelerini kabul etmedi.

Webber “Sonuçlar böyle olduğunda takım içerisindeki uyum da mükemmel oluyor. Ben mücadeleden bıkmadım. Herkes için durum aynı. İyi iş ve kendinizden maksimumu çıkarmak istersiniz. Bazı güncellemelerimiz olacak ve o zaman daha rekabetçi olabiliriz.”

Ancak Sebastian ile mücadele eden tek ben değilim. Mükemmel yarışlar geçiriyor ancak daha çok yarış ve fırsat olacak.Geçmişte olanlar sayesinde o çok puan kazandı ve ben de kötü değildim. Kazanmaya başlamak istiyorum ve bu konuda tek değilm.” dedi.

 


Yorumlar

  1. m4l kimi raikkonen nie gelsin bikere o redbullu kullanamaz

  2. düzeltme dandik değil dayanıksız olacak 😀

  3. 2005'te o dandik aracı Kimi'nin aşırı zorlamalarıda yolda bıraktı yani son turda süspansiyon kırmak nedir ya.Çok iyi hatırlarım o yarışı alonso geçilmemek için aşırı zorladı ve gitti ama kimiye motor konusunda çok zarar gelmişti o sene Monza Fransa İngiltere bu yarışların hepsinde 10 sıra grid cezasıyla yarışa başlamıştı.Ancak ben Kimi'nin o eski Kimi olduğunu düşünmüyor ve Vettele karşı kaybedeceğini düşünüyorum senin görüşüne de saygılıyım

  4. 2012'de Kimi gelsin Webber'in yerine ya Kimi her türlü şampiyonluğa oynar Adrian Newey'nin 2005'deki dayanıksız arabasıyla şampiyonluğa oynadı bu dayanıklılıkla her türlü fark atarak şampiyon olabilir o arabayla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir