Kobayashi, 2012'de Üst Düzey Takıma Geçiş Beklemiyor

yazar:

kategori:

Kobayashi son 2 sene içerisinde Sauber’de çok fazla taraftar toplamayı başardı ve Japon sürücü bu sene ilk defa son yarış Valencia’da yarışı ilk 10 dışında tamamladı.

Kobayashi “Henüz bu konuyu düşünmedim. Daha 11 yarış var ve konuşmak için henüz erken. Red Bull, Ferrari, Mclaren ve benzeri takımlarda boş yer yok gibi görünüyor. En iyisini bulmaya çalışacağız ve göreceğiz.” dedi.

Kobayashi şu an için sadece Sauber adına daha iyi sonuçlar almaya odaklandığını söyledi.

Kobayashi “Benim işim bu… karar vermek değil. Bu takım sahiplerinin işi. Ben en iyi sonucu alabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.”

“Geçen sene buradaki en iyi sonucum 6.lıktı. Bu sene de güçlü olabileceğimizi düşünüyorum. Burada büyük puanlar kazanma şansım var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. adam pilot arkdş.bi yerlere gelecek belli çünkü ben paramı alırım riske girmem,bu araçdan bu kadr oluor die düşünmüor.basıor allah ne verdiyse:D hakkını verior..

  2. Seneye webber reno ya, hamilton redbul a, kobayashi McLAren e 🙂 kubica dönemeyecek 🙁

  3. Şuan kesinlikle Redbul Ferrari yada McLAren de olmayı hak eden bir pilot..

  4. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    Bileğinin hakkıyla buraya gelebilen ender Japon. Kesinlikle hızlı gözükara ve istikrarlı bir pilot. İleride iyi bir takımda çok iyi işler yapabilir. Umarım hakkettiği fırsatı yakalar. Bilindiği üzere Rosberg , Kubica gibi iyi pilotlar bu şansları yakalayamadığı için heba oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir