Webber: "Her Tur Çok Önemliydi"

yazar:

kategori:

Yağmurun yine etkili olduğu seanslarda Webber, Red Bull’un yine pole aldığı günde zirvede yer aldı.

Webber: “Burada sürmekten her zaman keyif aldım. Ama açıkçası yine her şeyi bir araya getirmeniz gerekiyor. Hepimiz için çok karmaşık bir seanstı; hatta dünkü yağmur ve bunun gibi şeyler”

“Her bir turu iyi atmak önemliydi. Çünkü hangisinin gerçek grid yerini getireceğini asla bilemiyordunuz. Hatta Q2’de geçiş lastikleriyle tur derecesi elde etme girişiminizde kötü yakalanmamak isterdiniz.”

“Sonunda çıkardığım işten memnunum. Böylesi şartlarda organizasyon ve lojiktik açıdan, ayrıca pilot açısından da geri düşmek kolaydır. Bu yüzden takım çok iyi bir iş çıkardı; yarınki yarış için çok iyi bir yerdeyiz.”


Yorumlar

  1. Muammer UYAR avatarı

    Egzoz yasağının ne kdar kaybettireceğini düşünmekten ve saat başı değişen motor ayarlarıyla uğraşmaktan redbull bu hafta webber in kuyruğuna taş bağlamayı unuttu..Ama bu çok sürmez webber i sabote edip vettel i gene 1.sıraya alırlar önümüzdeki yarışta..

  2. ben gerçekten bilmiyorum ama okuduğum duyduğum kadarıyla redbull geçen sene ingiltereden beri özel bi yazılım kullanıyomuş çünkü ilk başlarda weber vettel den üstündü ve şimdi o yazılım yasaklanınca weber daha iyi bi konuma gelecek ha bnu bugünkü farka göre söylemiyorum ama genel olarak çünkü viraja daha geniş girmek falan gerekiyomuş ve bunu geçen sezon başlarında weber vettel den ii yapıyodu

  3. yeni yasakla beraber red bull'un sıralama ile yarış arasındaki performans farkı eskiye oranla daha az olacaktır. yasaklarla ilgi olarak bu red bull için tek artı nokta sanırım. iyi pit stop ve taktikle alonso'ya geçit vermeyebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir