Boullier: "Kubica Fit Olur Olmaz Dönecek"

yazar:

kategori:

Çıkan bazı haberlerde Nick Heidfeld’in sene sonuna kadar Renault’taki koltuğunun sağlam olduğu söylenmişti ancak Boullier bu iddiaları kabul etmedi.

Boullier “Daniele ve doktoru Ricardo ile konuştum. Beklediğimden çok olumluydu.” dedi.

Daniele’nin Kubica’nın Brezilya’da dönüşe hazır olacağı açıklamaları hakkında Boullier “Umarım bu doğrudur ancak bu konuda emin değilim.” dedi.

Heidfeld’in durumu hakkında Boullier “Çok açık bir anlaşmamız var. Robert dönecek kadar fit olduğunda koltuğuna geri dönecek.” dedi.


Yorumlar

  1. Haklısın arkadaşım Heidfield ihtimali doğduğunda bnde söylemiştim genç bir tane yetenek alınmalı ve geleceğe yatırım yapılmalı diye ama Renault günü kurtarmayı tercih edip yarınından vazgeçti …

  2. valla kubicanın pek de fit olacak durumu yok gibi 🙁
    hulkenberg iyi olabilirdi belki.

  3. Valla Heidfield'in geldiği ilk günden beri söylüyorum ama herkes bir Heidfield sempatizanı olmuştu =)) Ricciadro,Hulkenberg,Grosjean gibi pilotlardan birini bulup yetiştirip ilerde de kullanmalıyız tecrübede bir yere kadar bakın Vettel,Hamilton,Di Resta bunlar bu şekilde geldiler F1'e bir yıl eziyetini çekersiniz sonrada meyvelerini toplarsınız..

  4. Kubica hem kendini hemde takımı yaktı ikiside zararını çekiyor şimdi Umarım en kısa zamanda tekrar kokpite geçer.Heidfelde gelince iyi bir ikinci pilot hepsi bu O beğenmediğimiz Petrov madara etti

  5. heidfeld tam bir hayal kırıklığı. bugün petrov'dan 0.7 sn daha kötü derece elde etti.

  6. Renault Heidfeld ve Petrov dan sıkılmışa benziyor gerçi sıkılmayacak gibide değil…
    Kubicayı daha iyi bir takımda görmeyi çok isterim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir