Vettel Yine Zirvede Olmalarına Seviniyor

yazar:

kategori:

Vettel: “Sonuçtan memnunum. Sıralamayı önde bitirmenin önemli olduğunu düşünüyorum.”

“Şartlar değişkenliği nedeniyle kolay bir seans olmadı. Fernando gibi pist dışına çıkıp çakıl alana girmek kolaydı. Her şeyi hesaba katında durum çok yakındı”

“Araçlar arasında çok fazla fark yok ve eğer bir defa daha deneme şansı yakalarsanız, bir yerde zaman bulabilirsiniz. Bugün iyi bir adım oldu”

Şampiyona lideri, kurallar konusunda tartışmaları arkasında bırakıp sadece aracını sürmeye odaklandığını için de mutlu.

Vettel: “Soğukkanlı davrandık. Çok fazla konuşma olabileceğini düşündük. Bu yüzden araca binince mutlu oluyoruz. Çünkü önemli olan şeye odaklanmaya iznimiz var. Yarın uzun bir yarış var. Lastikler çok önemli olacak. Başından itibaren bilinmeyen bir yarına gidiyoruz. Ama göreceğiz”

Alman pilot kural değişikliği sonrasında Red Bull’un şu anda daha fazla baskı altında olduğunu düşünmüyor.

Vettel: “En büyük baskı olduğunu söyleyemem. Ama şartların değişkenliği ile zor bir senastı diye düşünüyorum. Pistin farklı yerlerinde yağmur başlarsa, nerenin ıslak nerenin iyi olduğunu görmek oldukça zor olur”

“İkinci sürüşüme çıkamamam utanç verici ama bizim için çok iyi bir sonuç oldu, özellikle de sıralama ve yarışa girerken yapılan konuşmalar düşünülünce”

“Hâlâ formumuzun zirvesinde olmamızı ve hâlâ hızlı tur dereceleri elde edebilmemizi görmek güzel. Çok mutluyum. Bu pist lastikler üzerine zorlayıcı. Bu yüzden yarın ne elde edeceğimizi göreceğiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir